Adıyamanlı hayırseverler ve belediyeler tekerlekli sandalye dağıttı

Adıyaman Belediyesi, hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen 75 tekerlekli sandalyeyi depremden etkilenen ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Adıyamanlı hayırseverler ve belediyeler tekerlekli sandalye dağıttı
Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-

6 Şubat depremleri sonrasında Adıyaman’da engelli birey sayısında artış yaşandı. Belediyeye ait sosyal market, gıda ve diğer eşyaların yanı sıra engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlerle vatandaşlar arasında köprü kurma çabasını sürdürdü.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan, hayırseverler tarafından sağlanan tekerlekli sandalyelerin engelli bireylerin ailelerine teslim edildiğini belirtti. Tırpan, toplumun dayanışma ruhunun Adıyaman’ın daha güçlü bir şekilde toparlanmasını sağlayacağını vurgulayarak, “Deprem sonrası zorlu bir süreçten geçiyoruz, ancak en büyük gücümüz toplumsal yardımlaşma ve dayanışmadır. 75 tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Bu yardımlar toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Adıyaman olarak birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.