İş adamı Umman Deniz’in lüks motosikletini gören hayran kalıyor!

Adana’da 12 yaşında başladığı mesleki tecrübeleriyle piyasa değeri 2 milyon avroyu bulan “çelik silo gövde bükme makinesi rollform” üreten başarılı iş insanı Çukurova Silo Yönetim Kurulu Başkanı Umman Deniz’in teknolojik tasarımları ile her parçasını el emeği ile ürettiği trike türü motosikleti büyük ilgi görüyor. 

İş adamı Umman Deniz’in lüks motosikletini gören hayran kalıyor!
Yayınlama: 31.07.2024
Düzenleme: 31.07.2024 21:32
A+
A-

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nden kurulu Çukurova Silo’nun üretim tesislerine gelenler ofisin karşılama bölümünde, göz alıcı 3 tekerlekli devasa lüks bir motosikletle karşılaşıyor. Motosiklete tutkusu olduğunu kaydeden iş insanı Umman Deniz, 8 silindir ve 5 bin 700 litre motor hacimli 3 tekerli motosikletin; motor kısmını yurt dışından tedarik ettiğini, tasarımı ve diğer işçiliklerinin tümünün kendisine ait olduğunu anlattı.

İstese satın alabileceği parçaları bile el emeğiyle ürettiğini, bundan da büyük keyif aldığını aktaran başarılı iş insanı, motosikletin fabrikalarını ziyarete gelen herkesin dikkatini çektiğini anlatarak, tasarımı kendisine ait motosiklet için bugüne kadar birçok kişinin yüksek fiyatlar bile teklif ettiğini anlattı.

Umman Deniz, “Uzun bir uğraş sonucu tamamen kendime ait tasarım ve tekniklerle ortaya çıkardığım motosikletin çok fazla alıcısı da çıkıyor. Devrilmeyi engellemek için denge mekanizması bile var. Tüm parçalarını kendim tasarladım ve ürettim. El emeğim var ve alıcısı olmasına rağmen hiç satmayı düşünmedim. Fabrikayı ziyaret eden bürokrat ve üst düzey yetkililer de motosikleti görünce hayran kalıyor. En son eski Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’la birlikte kısa bir tur attık. Sayın bakan büyük keyif aldı.” dedi.

 

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.