“Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracağız”

Türkiye’de yaşanan sorunların ideolojik kavgalarla değil gerçekçi çözümlerle ele alınması gerektiğini vurgulayan Kısacık, DEVA Partisi’nin ülke yönetimine hazır olduğunu ve liyakatli kadrosuyla sorunlara çözüm bulacağını sözlerine ekledi. 

“Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracağız”
Yayınlama: 21.07.2024
A+
A-

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, siyasetin dar bir koridora sıkıştığını belirterek, “DEVA Partisi, Türkiye’yi bu dar koridordan çıkaracak olan partidir” dedi.

Kısacık, partisinin 2. Olağan Adana İl Kongresi’ne katılarak burada bir konuşma yaptı. Kısacık, kongre süreçlerinin parti için yenilenme ve geleceğe yönelik adımların atıldığı ilk etap olduğunu vurgulayan Kısacık, Adana’daki kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını ve emek veren teşkilat üyelerine teşekkür etti. Kısacık, “Partimizin bir adım daha ileri gitmesi için çaba sarf eden başta il başkanımız Sayın Taner Özünal olmak üzere, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm partililerimize teşekkür ederim” dedi.

Kısacık, iktidarın oluşturduğu kutuplaştırıcı siyaset ortamının Türkiye’yi ayrıştırıcı dar bir koridora hapsettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Türkiye’de siyaset dar bir alana sıkıştırılmış durumda. İktidar Türkiye’yi iki kutuplu hale getirdi. Ancak yerel seçimlerde vatandaşlarımız, bu kutuplaştırmacı siyasete karşı durduklarını sandıkta gösterdi. Türkiye, seçim tarihinde rekor sayıda seçmenin sandığa gitmediği bir dönem yaşadı. Bu durum, vatandaşın demokrasiye olan inancının ve siyasete duyduğu güvenin sarsılmasından kaynaklanan bir tepkidir. DEVA Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde, bu dar koridorda sıkışıp kalan Türkiye’ye umut olmak için buradayız. Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracak tek parti DEVA Partisi’dir.”

 

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.