TAG Otoyolu’nda Adana istikameti yol bakım çalışması nedeniyle kapalı

Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor, bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerekiyor. TAG Otoyolu’nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. km’lerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatıldı; ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

TAG Otoyolu’nda Adana istikameti yol bakım çalışması nedeniyle kapalı
Yayınlama: 13.07.2024
Düzenleme: 13.07.2024 22:12
A+
A-

Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor, bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine göre:

  • TEM Otoyolu: Avcılar-Çatalca kavşakları 0-20. km aralığında fiber optik kablo çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
  • Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu: Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. km’lerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatıldı; ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.
  • İzmir-Çeşme Otoyolu: Urla Kavşağı Çeşme istikametinde 25-27. km’lerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sağ ve emniyet şeridi kapatıldı; ulaşım sol ve orta şeritten devam ediyor.
  • Bala-Karakeçili-Kaman yolu: 23-28. km’lerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatıldı; diğer istikametten iki yönlü devam ediliyor.
  • Dinar-Dazkırı yolu: 0-4. km’lerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
  • Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolu: 32-38. km’lerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.
  • Bursa-Karacabey ayrımı-Orhaneli-Harmancık yolu: 80-81. km’lerinde patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle 10.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli trafiğe kapatılacak.
  • İnebolu-Küre-Kastamonu yolu: 33-45. km’lerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.
  • Diyarbakır-Bismil-Batman yolu: 12-18. km’lerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
  • Trabzon-Rize yolu: 9. km’deki Kaşüstü Araç Alt Geçidi, elektrik ve mekanik sistemler bakım çalışmaları nedeniyle 21.00-06.00 saatlerinde kapatılarak ulaşım geçit üstü bağlantı yollarından sağlanacak.

Sürücülerden, bu çalışmalara dikkat ederek seyahat etmeleri önemle rica ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.