Vali Köşger, Yüreğir’deki 104 muhtarın sorunlarını dinledi

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Yüreğir ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi. Çukurova Kalkınma Ajansı’ndaki toplantıda muhtarların ilettiği konularla ilgili istişareler gerçekleştirildi.

Vali Köşger, Yüreğir’deki 104 muhtarın sorunlarını dinledi
Yayınlama: 12.07.2024
A+
A-

Köşger, burada yaptığı konuşmada, muhtarlar toplantısının 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra yapmaya başladıkları bir program olduğunu ve ilçe ilçe muhtarlarla bir araya geleceklerini söyledi. Bu toplantıda yerel yönetimlerden emniyete, jandarmadan bölge müdürlüklerine kadar ilgili tüm kamu kurumlarının yer aldığını anımsatan Köşger, “Dile getirilen hususlar hangi kurumu ilgilendiriyor ise o kurumun temsilcisi bir çözüm üreterek cevap verecek. Konu ödenek, program veya proje gerektiriyorsa kurum temsilcilerimiz daha sonra planlayıp muhtarımızın talebini yerine getirmeye çalışacak.” dedi.

Köşger şunları kaydetti: “Biz çok fazla konuşmayacağız, muhtarlarınız konuşacak. Muhtarlarımız kendi mahallelerinin, sokaklarının, bağlarının, bahçelerinin, tarlalarının her ne ise sıkıntısı, sorunu ve istekleri bizlere iletecekler. O yüzden konuşmayı fazla uzatmadan ben sözü muhtarlara vermek istiyorum. Zira 107 muhtarımız var Yüreğir’de. Toplantımıza katılım 104. Seyhan ilçemiz nüfus itibariyle daha büyük olmasına rağmen muhtar sayımız Yüreğir’de daha fazla. Şimdi ben muhtarlarımızı dinlemek istiyorum.”

Toplantıda muhtarlar söz alarak altyapı, ulaşım, sokakların iyileştirilmesi, uyuşturucu ile mücadele, kentsel dönüşüm, elektrik ve okullarla ilgili talep ve beklentilerini anlattı.

 

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.