Germaksan, 43 ülkede projeleriyle çözüm üretti

Yerli makine üreticisi Germaksan Makina, sıcak hadde tesisi, vinç ve makine üretimi ile maden ocakları, çimento, petrokimya, tekstil, plastik tesisleri, demir yolları ve çelik konstrüksiyon gibi çeşitli sektörlere yönelik proje, tasarım ve imalat gerçekleştiriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gerdan, 43 ülkede 50’ye yakın projeyi anahtar teslimi hayata geçirerek çözüm ürettiklerini belirtti.

Germaksan, 43 ülkede projeleriyle çözüm üretti
Yayınlama: 11.07.2024
A+
A-

Germaksan Makina’nın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde, teknolojik makinelerle deneyimli 16 mühendis, 4 üst düzey yönetici ve 130’a yakın çalışan hizmet veriyor. Süleyman Gerdan, demir-çelik sektöründe anahtar teslimi haddehane ve çelikhane kurduklarını, bu fabrikaların ihtiyaç duydukları makine, ekipman, elektrik, otomasyon, proje, mühendislik, teknik destek, eğitim, montaj ve devreye alma çalışmalarına katkı sağladıklarını belirtti.

Gerdan, işletmede kartuş tip ve klasik tip hadde ayakları, şaftlar, uçbaş makas, uçar makas, soğuk makas, soğutma platformu, haddehane kasa ve yollukları, paketleme-bağlama makinesi, looper, dişli kutuları, pinchroll, hızlı merdane değiştirme robotu, hadde ayağı konum değiştirme makinesi, çoklu doğrultma makinesi gibi tüm haddehane ekipmanları ve özel üretim makine ve aksamlar ürettiklerini söyledi.

Germaksan Makina, sıcak hadde tesisi, vinç ve makine üretimi ile çimento tesisi, maden ocakları, petrokimya tesisi, tekstil tesisi, plastik tesisi, demir yolları ve çelik konstrüksiyon gibi çeşitli sektörlere yönelik projeler gerçekleştiriyor. Süleyman Gerdan, “Anahtar teslim haddehane tesislerinin fizibilite aşamasından başlayarak projelendirme, makine ve ekipmanların tasarımı, imalatı, sevk edilmesi ve montajının yapılarak tesisin devreye alınması işlerini başarıyla gerçekleştirdik. Ayrıca haddehane modernizasyonu, kapasite artırımı ve teknik mekanik konularda da pek çok projeyi tamamladık.” diye konuştu.

Süleyman Gerdan, Germaksan Makina olarak kaliteli ve ekonomik çözümler sunarak, Avrupa, Amerika, Afrika ve Orta Doğu’da 43 ülkeye hizmet verdiklerini belirtti. Rusya, Cezayir, Gana, Suudi Arabistan, Irak, Fas, Mısır, Lübnan, Suriye, Türkmenistan ve Özbekistan gibi ülkelerde demir-çelik sektöründeki haddehanelerin tüm ihtiyaçlarına yönelik anahtar teslimi projeler sunduklarını ifade etti.

Gerdan, AR-GE yatırımlarıyla demir-çelik üretiminde daha az fire veren, daha az enerji tüketen tesislerin optimal ölçeklerde projelendirilmesi ve tesisin devreye alınması açısından dünya genelinde üretim yapan firmalarla rekabet edebilecek düzeye ulaştıklarını dile getirdi.

Germaksan Makina, teknolojiyi etkin şekilde kullanarak, değişen sektör ihtiyaçlarına hızlı ve müşteri odaklı çözümler sunmaya devam ediyor.

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.