Adana Sarıçam’da halk günü geleneği sürdürülüyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldiği yıllarda başlattığı ve her Çarşamba günü düzenlediği “Halk Günü” buluşmalarıyla Sarıçamlı vatandaşların taleplerini doğrudan dinleyip çözüm üretmeye çalışıyor.

Adana Sarıçam’da halk günü geleneği sürdürülüyor
Yayınlama: 11.07.2024
Düzenleme: 11.07.2024 16:38
A+
A-

Bu uygulamanın, Sarıçam için önemli bir geleneğe dönüştüğünü ve hem kendileri hem de vatandaşlar için çok verimli olduğunu vurgulayan Başkan Uludağ, vatandaş memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirlediklerini ifade etti. Herkesin katılımına açık olan bu buluşmalarda, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Sarıçamlıların sorunlarını, önerilerini ve taleplerini doğrudan iletişim kurarak dinlediklerini belirtti.

Başkan Uludağ, “Halk Günü” buluşmalarının Sarıçam Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olduğunu ve bu sayede birlikte kararlar alarak ilçe için çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi. Üç dönemdir sürdürdükleri bu yaklaşımla Sarıçam’da güven ortamı sağladıklarını ve vatandaşların kendilerine olan güven ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.