Spotify, kullanıcıların uzun zamandır beklediği büyük bir yeniliği sonunda hayata geçiriyor!

Spotify, dünya genelinde en popüler müzik ve podcast platformu olarak uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni özelliği nihayet kullanıcılarına sunuyor: Artık dinleyiciler, podcast’lerin altına herkesin görebileceği yorumlar yapabilecekler. Bu adım, topluluk oluşturmayı ve içerikler üzerinde daha etkileşimli bir deneyim sağlamayı amaçlıyor.

Spotify, kullanıcıların uzun zamandır beklediği büyük bir yeniliği sonunda hayata geçiriyor!
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

Spotify’nin duyurusuna göre, içerik üreticileri artık dinleyicilerin yorumlarını beğenebilecek, yanıtlayabilecek ve hangi yorumların sayfalarında görüneceğine karar verebilecekler.

Ayrıca, istedikleri takdirde yorum özelliğini tamamen kapatma veya belirli kullanıcılara açık hale getirme seçeneğine sahip olacaklar.

Bu yenilik, Spotify’nin podcast platformunda topluluk oluşturma imkanını genişletmeyi amaçlıyor.

Spotify’nin verilerine göre, Premium üyeleri etkileşim özelliklerini kullandıklarında, abonelikleri sonlandığında bile yeniden Premium abonesi olma eğilimi gösteriyorlar.

Bu sebeple şirket, yeni dönemde kullanıcı etkileşimini artırarak kullanıcı memnuniyetini ve bağlılığını artırmayı hedefliyor.

Yorum özelliği, aktif dinleyiciler için önemli bir yeni iletişim ve etkileşim aracı olarak öne çıkıyor.

Spotify Podcast Ürün Başkan Yardımcısı Maya Prohovnik, konuyla ilgili olarak, “Bu alanda dikkatli ve dengeli bir yaklaşım benimsiyoruz. Yaratıcı ifadeyi teşvik ederken, insanların güvenliğini sağlamak ve nitelikli tartışmaların oluşmasına olanak tanımak arasında önemli bir denge kuruyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.