Festivalde geri sayım başladı: “Lezzet tutkunlarının rotası 18-20 Ekim’de Adana olsun”

Merakla beklenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı. 8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de gerçekleşecek.

Festivalde geri sayım başladı: “Lezzet tutkunlarının rotası 18-20 Ekim’de Adana olsun”
Yayınlama: 09.07.2024
Düzenleme: 09.07.2024 14:28
A+
A-

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, bu yıl 18-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçe belediyeleri, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla gerçekleştirilen Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Uluslararası Adana Lezzet Festivali Üst Kurul Toplantısı’nda festivalin hazırlık sürecinin ele alındığını belirterek, Adana’nın zengin kültürünü yansıtan Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin artık lezzet tutkunlarının rotasında yer aldığını söyledi. Köşger, 2017 yılından bu yana düzenlenen festivalin her geçen yıl zenginleşen içerikleriyle ülkemizin en canlı, en dinamik organizasyonlarından biri haline geldiğini ifade ederek, “Eğlence ile lezzeti harmanlayan festivalimiz; Adana’nın sıcakkanlı ruhunu, şehrimizin güzel atmosferini yansıtmayı başarıyor.” diye konuştu.

Binlerce misafiri ağırlayan, konferanslar ve yemek atölyeleriyle öne çıkan festivalin bu yıl da göz dolduracağını aktaran Köşger, gerek yurt içi gerekse yurt dışından misafirleri lezzet dolu festivale beklediklerini sözlerine ekledi. Köşger, “Lezzet tutkunlarının rotası 18-20 Ekim tarihlerinde Adana olsun.” dedi.

 

 

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.