“Shrek” hayranları için müjde: “Shrek 5” geliyor! “Eşek” karakterine odaklanan yeni bir film de yolda

“Shrek 5” ve “Eşek” spin-off filmi geliyor. DreamWorks, ünlü animasyon serisinin evrenini genişletmeye kararlı.

“Shrek” hayranları için müjde: “Shrek 5” geliyor! “Eşek” karakterine odaklanan yeni bir film de yolda
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

Shrek 5 ve Eşek filmleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. DreamWorks’ün popüler animasyon serisinin yıldızlarından Eddie Murphy, son gelişmeleri paylaştı.

DreamWorks Animation, Shrek serisine 2001 yılında beyaz perdede hayat verdi. Mike Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı yapım, ayrıca Çizmeli Kedi karakterine odaklanan bir spin-off serisiyle de dikkat çekti. Son Shrek filmi 2010’da, son Çizmeli Kedi filmi ise 2022’de izleyicilerle buluştu. Shrek serisi, müzikallerden video oyunlarına, tema parklarından oyuncak sektörüne kadar geniş bir yelpazede popüler kültürün önemli markalarından biri haline geldi. Spin-off’lar dahil gişede toplam 1,6 milyar dolar hasılat elde eden seri, şimdi beşinci devam filmi ve tamamen Eşek karakterine odaklanan yeni bir macera ile geri dönüyor.

“Shrek 5” Filmi Şu Anda Yapım Aşamasında
Eddie Murphy, Beverly Hills Cop: Axel F’in tanıtım kampanyası sırasında yaptığı röportajda, Shrek serisinin hayranlarını heyecanlandıracak haberler verdi. Yeni bir Shrek filminin yapım aşamasında olduğunu ve Eşek’in de kendi solo filmine kavuşacağını doğruladı.

Murphy şunları söyledi:

“Shrek 5’e aylar önce başladık. İlk perdeyi kaydettim ve bu yıl bitireceğiz. Shrek çıkacak ve ardından Eşek’in de kendi filmi olacak. Eşek hakkında da bir film yapacağız.”

Murphy, 2001’den beri seride Eşek karakterini seslendiriyor. Ünlü oyuncu, karakterinin solo filmi hakkındaki beklentilerini ilk olarak Ocak 2023’te dile getirmişti.

“Eşek” Filminde Çalışmalar Henüz Başlamadı
Murphy, her iki projenin de ayrı dönemlerde kaydedileceğini belirtti. Shrek 5 filminin 2025’te çıkmasını beklerken, Eşek filmi için henüz kayıt aşamasına geçilmediğini söyledi.

Shrek serisi, kendine özgü mizah anlayışı, unutulmaz karakterleri ve iç ısıtan hikâyeleriyle tanınıyor. Seri, ilk filminden bu yana kültürel bir mihenk taşına dönüştü. Shrek 5 filminin 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor, ancak resmi bir prömiyer tarihi henüz açıklanmadı.

Siz Shrek 5 filmi ve Eşek spin-off’u hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve animasyon dünyasındaki son gelişmeleri takip etmek için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.