CHP kurmayları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüşmeye hazırlanıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP’nin Hazine ve Maliye’ye sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe, saat 10.00’da bakanlıkta bir araya gelecek. Toplantıya CHP’yi temsilen Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de katılacak.

CHP kurmayları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüşmeye hazırlanıyor
Yayınlama: 23.06.2024
A+
A-

CHP heyeti, görüşme öncesinde ele alınacak konuları masaya yatırdı ve Hazine ve Maliye Bakanı’na sunmak üzere vergi reformu paketi için öneriler içeren bir rapor hazırladı. Ayrıca, acil önlem alınması gereken konuları da içeren başlıkları Bakan Şimşek’e iletecekler.

CHP’li Yalçın Karatepe, Temmuz ayından itibaren asgari ücrete en az enflasyon farkı kadar zam yapılması talebini iletecek. Emekliler için ise aylıkların artırılması için enflasyon oranına refah payı eklenmesi önerisi masada olacak. Tarımsal desteklerin artırılması, TÜİK verileri ile ilgili konular ve Varlık Fonu gibi başlıklar da CHP’li kurmaylar tarafından görüşmede dile getirilecek.

Habere göre, CHP heyeti görüşme öncesi detaylı bir hazırlık yaparak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yapılacak görüşmede ele alınacak konuları belirlemiştir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.