Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat’ta vakfe duasını gerçekleştirdi

Hac ibadetinin önemli bir rüknü olan Arafat vakfesi sırasında yapılan dua, milyonlarca Müslüman’ın katılımıyla gerçekleşti. Ali Erbaş, hacı adaylarının manevi coşkusuna ortak olarak dualar etti ve hacıların ibadetlerinin kabul olması için niyazda bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat’ta vakfe duasını gerçekleştirdi
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat’ta yaptığı vakfe duasında, bu yıl da Arafat’ta bulunma şansı veren Allah’a şükrederek dualarının kabul edilmesini diledi.

“Şehirlerin anası” Mekke’ye, münevver şehir Medine’ye ve kutsal emanet Kudüs’e selam gönderen Ali Erbaş, “Ey mülkün sahibi, kainatın hakimi, devletimizi, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı ilelebet payidar eyle. Milletimizin bekasını sarsacak, huzur ve kardeşliğimizi bozacak her türlü dahili ve harici düşmanlardan memleketimizi halas ve emin eyle. Ülkemizi zayıf düşürmeye çalışanlara, istiklal ve istikbalimize kastedenlere, varlığımıza ve vatanımıza göz dikenlere fırsat verme. İslam’ın yüce değerlerini çirkin emelleri için kullananlardan, istismar edenlerden sana sığınıyoruz. Zalimlerin, hainlerin, kafirlerin, münafıkların kurdukları tuzakları kendi başlarına ma’kus eyle Allah’ım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.