AK Parti’nin Adana’daki bayramlaşma programı yarın

AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın, Geleneksel Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı, 15 Haziran Cumartesi günü il başkanlığında gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Adana milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci, Faruk Aytek ve Sunak Karamık’ın da katılacağı bayramlaşma programı saat 17.00’de başlayacak.

AK Parti’nin Adana’daki bayramlaşma programı yarın
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, arefe günü gerçekleştirecekleri geleneksel bayramlaşma programımıza tüm teşkilatları ve  Adanalıları çağırdı. Gülaçtı, “Bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak muhabbetle kucaklaşmaya, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmaya bekliyorum” dedi.

Yeni bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Gülaçtı, şunları kaydetti: “Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik katan günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve kıymetli hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, kesilen kurbanların makbul, yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum.
Arefe günü gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma programımıza tüm teşkilatlarımızın yanı sıra kıymetli hemşerilerimizi bekliyorum.”

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.