Ozan Tufan’dan Fatih Terim övgüsü! Onunla çalışmak bir lütuftur

Ozan Tufan, İngiltere Championship ekibi Hull City’de kariyerine devam ederken yaptığı açıklamalarda dikkat çekti. 29 yaşındaki futbolcu, A Milli Futbol Takımı’nda birlikte çalıştığı Fatih Terim’e övgüler yağdırdı. Tufan, Terim’in bilgisizce gaz vererek oyuncuları yönlendirdiği yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, Terim’in başarılarının bu şekilde kolay elde edilemeyeceğini savundu.

Ozan Tufan’dan Fatih Terim övgüsü! Onunla çalışmak bir lütuftur
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Terim’in başarılarının bu şekilde kolay elde edilemeyeceğini savundu. Ayrıca, Fatih Terim ile çalışmanın kendisi için bir lütuf olduğunu ve her oyuncunun ondan bir şeyler öğrenmesi gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe kariyeriyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, Beşiktaş’a transferinin neden iptal olduğunu da açıkladı. Tufan, Fenerbahçe’ye transfer sürecinde Beşiktaş’la görüşmeler yaptığını ancak Şenol Güneş’in ufak bir konuşmasının transferi etkilediğini dile getirdi. Sonrasında Fenerbahçe’nin devreye girmesiyle serüveninin başladığını ifade etti.

Fenerbahçe’de geçirdiği dönemde kupa kazanma hayaline ulaşamadığını belirten Tufan, kulüpte yaşadığı bazı problemleri de kabul etti. Ancak, Fenerbahçe’nin kendisine kattığı değerleri ve tanıştığı iyi insanları önemsediğini vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.