Fethi Ateş kimdir, aslen nereli? Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş kiminle evli, eşi kimdir?

Uşak, Düzce, Tunceli ve Sinop olmak üzere 4 ilin milli eğitim müdürü değişti. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fethi Ateş atandı. Bu gelişmenin ardındanFethi Ateş kim, aslen nereli ve kaç yaşında soruları merak edildi. Fethi Ateş aslen Elazığlı.

Fethi Ateş kimdir, aslen nereli? Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş kiminle evli, eşi kimdir?
Yayınlama: 07.06.2024
Düzenleme: 07.06.2024 09:28
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, 4 ilde milli eğitim müdürleri değişti. Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fethi Ateş atandı. Peki kimdir Fethi Ateş?

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener görevden alındı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Halil Yücel, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Emrullah Aydın, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fethi Ateş ve Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Osman Cebeci atandı.

Fethi Ateş kimdir?

1971 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Elazığ’da okudu.1989-1993 yılları arasında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünde okudu. 1993 yılında mezun oldu .1995 yılında Kars’ta Cumhuriyet Lisesinde görev yaptı.1996 yılında istifa ederek özel öğretim kurumlarında öğretmen-yönetici olarak görev yaptı. 2010 yılında tekrar açıktan atama ile Elazığ’da 2018 yılına kadar görev yaptı. 2 Ocak 2019 tarihinde Pertek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 6 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Tunceli İl Müdürü olarak atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.