LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatları belli oldu, kaç para oldu?

Kurban bayramına az bir zaman kala LÖSEV’in kurbanlık bağış fiyatları da belli oldu. LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatları duyuruldu. Kurban Bayramı öncesinde vekaletle kurban kesimi için bağış yapılabilecek.

LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatları belli oldu, kaç para oldu?
Yayınlama: 06.06.2024
Düzenleme: 06.06.2024 11:33
A+
A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kurban vekaleti için resmi fiyatları belirledi. “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” denilerek duyurusu yapılan vekaletle kurban kesiminde yeni yıl itibariyle uygun fiyatların olması dikkat çekti.

LÖSEV Kurbanlık Bağış 2024 Fiyatları

LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatı 12 bin 900 lira olarak belirlendi.

LÖSEV, vekâletle kurban kesimini tercih eden vatandaşların kurban etlerinin 12 ay boyunca lösemili çocuklara ve kanser hastalarına dağıtıldığını söyledi. 81 ildeki tüm LÖSEV faaliyetlerini kapsayan vekaletle kurban kesiminde protein desteği kanser ve lösemili çocuklar için çok önemli olduğuna dikkat çekildi. Açıklamalara göre hastalar, normal insanlara göre yüzde 50 oranında daha fazla proteine ihtiyaç duyuyor. 22 yıldır Kurban Bayram’larında vekaleten kurban kesiminin yapıldığı LÖSEV’de fiyatlar daha düşük belirlenmeye çalışılıyor.

Kurban bağışlarını LÖSEV’e yapmak isteyenlerin internet sitesi üzerinden işlemlerini yapabiliyor. Ayrıca tüm PTT şubeleri ya da mobil bankacılıkta bağış ekranlarında yer alan LÖSEV bölümü ile bağış yapılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.