Kraliyet yazarı: Prenses Kate Middleton çok hasta!

Kraliyet biyografi yazarı, Prenses Kate Middleton’ın kanser tedavisi nedeniyle sessiz kaldığını ve sağlık durumunun “Aktif olamayacak kadar ciddi” olduğunu açıkladı.

Kraliyet yazarı: Prenses Kate Middleton çok hasta!
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Kraliyet biyografi yazarı Lady Colin Campbell, İspanyol dergisi Mujer Hoy’a verdiği röportajda, Prenses Kate Middleton’ın sağlık durumu hakkında detaylar paylaştı.

Campbell, Middleton’ın kanser tedavisi sürecinde olduğunu ve tedavinin oldukça yorucu olduğunu belirterek, “Kate çok hasta. Tedavi çok zorlu. İyileşmek ve üç küçük çocuğuna bakmak için kendini koruması gerekiyor. Aktif olamayacak kadar hasta” dedi.

Campbell’a göre, Prenses Kate, yıl sonuna kadar kameralar karşısına çıkmayacak ancak profesyonel görevler üstlenecek.

Ayrıca, Prens William için de İngiliz halkının farkındalığını vurguladı ve herkesin onun için yapabileceği şeyi yaptığını ifade etti.

Prenses Kate Middleton, 16 Ocak’ta karın bölgesinden ameliyat olduktan sonra kanser teşhisi aldığını mart ayında yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından sessizliğe bürünen Prenses’in, Britanya ve Milletler Topluluğu ordusu tarafından düzenlenen askeri tören Trooping the Colour’a katılıp katılmayacağı merak konusu olmuştu. Ancak, Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada Prenses Kate’in etkinliğe katılmayacağı doğrulanmıştı.

Prenses Kate, kanser teşhisi aldığını açıkladığı videoda, ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildiğini ve şu anda önleyici kemoterapi tedavisi gördüğünü belirtmişti.

Sağlık ekibinin önerisiyle bu tedavinin erken aşamalarında olduğunu ifade etmiş ve iyileşmeye doğru ilerlediğini söylemişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.