İstanbul’da bir taksi vakası daha! Taksisine aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif etti iddiası

İstanbul Ataşehir’de taksiye binen üç genç kız, paralarının olmadığını belirterek ücreti IBAN yoluyla ödemek istediklerini söyledi. Ancak, alkollü olduğu iddia edilen taksici, genç kızlara “Başka şekilde de halledebiliriz” diyerek uygunsuz bir teklifte bulundu.

İstanbul’da bir taksi vakası daha! Taksisine aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif etti iddiası
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

Olay, gece saat 00.30 sıralarında Ataşehir Çevre Yolu’nda meydana geldi. Melissa K. ve iki arkadaşı, 34 TCV 50 plakalı taksiye bindi. Gidecekleri yere vardıktan sonra, Melissa K. taksiciye üzerinde para olmadığını ve 90 liralık ücreti IBAN yoluyla ödemek istediklerini belirtti.

“Başka şekilde halledebiliriz”

Ancak, alkollü olduğu öne sürülen taksici, genç kızlara yolculuk ücreti karşılığında uygunsuz bir teklifte bulunarak “başka şekilde de halledebiliriz” dedi.

Birliktelik teklifini reddettiler, küfürle karşılaştılar

Bu teklif karşısında büyük tepki gösteren genç kızlar, taksici tarafından araçtan kovuldu. Çıkan tartışmada, taksici genç kızların üzerine yürüdü ve ağır küfürler etti. Yaşanan anlar, genç kızların kamerasına kaydedildi. Olayın ardından taksici hızla uzaklaştı. Genç kızlar, yaşadıkları şok ve öfkeye rağmen taksiciden şikayetçi olmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.