Survivor’da şampiyonluk adayı isim adaya veda etti! İşte elenen son isim…

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın son bölümünde, finale sayılı günler kala büyük bir eleme heyecanı yaşandı. Atakan, Ogeday, Hilmi Cem ve Merve arasında gerçekleşen düellonun sonunda adaya veda eden isim, iddialı yarışmacılardan Hilmi Cem oldu.

Survivor’da şampiyonluk adayı isim adaya veda etti! İşte elenen son isim…
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

Performans sıralamasına göre yapılan eşleşmelerde, Atakan ile Ogeday, Merve ile de Hilmi Cem karşı karşıya geldi. Heyecanın dorukta olduğu mücadelede Ogeday, Atakan’ı 5-3, Merve ise Hilmi Cem’i yenerek elemeden kurtuldular. Final turunda ise Hilmi Cem ve Atakan arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İki yakın arkadaşın karşılaştığı bu son turda, Survivor All Star’a veda eden isim Hilmi Cem oldu.

Elendiği an duygusal anlar yaşayan Hilmi Cem, “Boğazım düğümlü bir halde. Kısmette öte köy yok. Buna hiç hazır değildim. Diğer Survivor’a çok hazırlanıp gelmiştim. Elimden geleni yaptım. Sakatlığımda bırakmayı düşünmüştüm ama savaşmaya devam ettim. Çok güzel dostluklar edindim. Güzel insanlar tanıdım. Gururluyum, mutluyum ama bir yandan da buruk. Çok sert bir potanın içindeydim. Şampiyonlar ligi gibi bir potada şampiyon gibi elendim. Aşık Veysel’in dediği gibi ‘Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın,'” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.