Burak Sergen kaç kere evlendi, eşleri kimdir? Burak Sergen oğlunun annesi kimdir?

Şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan ünlü oyuncu 63 yaşındaki Burak Sergen yeniden evleniyor, 4. kez nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu Burak Sergen, sevgilisi Nihan Ünsal ile 2021 yılının haziran ayında evlenmişti. Aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açan ve geçtiğimiz ocak ayında boşanan Sergen aradığı mutluluğu buldu.

Burak Sergen kaç kere evlendi, eşleri kimdir? Burak Sergen oğlunun annesi kimdir?
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

63 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Sergen yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce 3 kez evlenip boşanan 63 yaşındaki bir çocuk babası Burak Sergen bu kez de Gizem Şağban ile evlilik hazırlığı yapıyor. Burak Sergen son olarak kendisinden yaşça küçük 38 yaşındaki Nihan Ünsal ile evlenmiş fakat bu evlilik ihanet iddiaları sonrasında 3 yılda bitmişti. Bu haber sonrası Burak Sergen’in yeni sevgilisi kim? Gizem Şağban kaç yaşında, ne iş yapıyor merak konusu oldu.

Sabah’tan Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; 63 yaşındaki oyuncu, kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev yapan Gizem Şağban ile evlenme kararı aldı. Çiftin düğünü, yarın Sarıyer’de bulunan Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşecek.

Üç kez evlilik yapmıştı

Burak Sergen, 1991-1992 arasında şarkıcı Pamela Spence, 1999-2018 arasında Işıl Sergen, 2021-2024 arasında da Nihan Ünsal ile evlilik yaşamıştı.

Ünlü ismin, Işıl Sergen ile birlikteliğinden de Cansın adında oğlu var.

Burak Sergen kimdir?

9 Şubat 1961 yılında Ankarada doğmuştur. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosunda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. Tiyatro kariyerine kendi Tiyatrosunda devam etmektedir. Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.Konya Selçuk Üniversitesi devlet konservatuvarında ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında öğretim görevlisi olarak çalıştı. Sanatçı kariyeri boyunca bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Hudutsuz Sevda dizisinde Rızvan Leto karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.