Deniz Akkaya’nın kızının babası Efe Önbilgin kimdir, kiminle evli, ne iş yapar?

Deniz Akkaya ve kızı Ayşe Önbilgin hakkında söyledikleri şu sıralar magazin gündeminin ilk sırasında yer alıyor. Deniz Akkaya iş insanı Efe Önbilgin'den olan 16 yaşındaki...

Deniz Akkaya’nın kızının babası Efe Önbilgin kimdir, kiminle evli, ne iş yapar?
Yayınlama: 29.05.2024
Düzenleme: 29.05.2024 09:16
A+
A-

Deniz Akkaya ve kızı Ayşe Önbilgin hakkında söyledikleri şu sıralar magazin gündeminin ilk sırasında yer alıyor. Deniz Akkaya iş insanı Efe Önbilgin’den olan 16 yaşındaki kızı Ayşe’nin kendisine darp ettiğini ve onu balkona kilitlediğini idda etti. İddiaları bununla da bitmeyen Deniz Akkaya kızı Ayşe Önbilgin’in telefonuna el koyduğu için kızı tarafından darp edildiğini hakaret ve iftiraya uğradığını söyledi. Kısa sürede bu açıklamalar ve videolar gündem oldu Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin devlet korumasına alındı. Deniz Akkaya imzayı kendi attığını kızının burnunun sürtmesi için bu kararı aldığını duyurdu. Bu sıcak gelişmelerin ardından birçok kişi Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin’in son halini merak etti. 16 yaşında olan boyu annesinin boyuna gelen Ayşe Önbilgin 1.75 boyunda. Deniz Akkaya’nın Efe Önbilgin ile olan olaylı evliliğinden dünyaya geldi. Deniz Akkaya iş adamı Efe Önbilgin ile evlenmişti. Hamile olduğu için evlenen çiftin evliliği de çok kısa sürmüştü. Deniz Akkaya olaylı bir şekilde 2010 yılında boşanmıştı. Kızı Ayşe Önbilgin de bu evlilikten oldu.

Deniz Akkaya, medya yöneticisi Efe Önbilgin’le 2008 yılında aşk yaşamaya başladı. O dönem Efe Önbilgin, TNT kanalının genel müdürüydü ve Deniz Akkaya kanala “halkla ilişkiler müdürü” olarak, Önbilgin tarafından atanmıştı. Çiftin ilişkileri bitince Deniz Akkaya kanaldan ayrıldı ama daha da bombası ünlü model 4 aylık hamileydi. İddialara göre Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’den habersiz hamile kalmıştı ve sevgilisi istememesine rağmen çocuğunu dünyaya getirmeye karar vermişti.
Efe Özbilgin, Duygu Ekşi ile evlenmişti fakat bu evlilik çok kısa sürmüştü.

Efe Önbilgin kimdir?

Deniz Akkaya’nın 2009 doğumlu kızı Ayşe’nin babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev almıştır. Önbilgin, CNN Türk’te genel müdür olarak görev yapmış ve daha sonra aynı görevle TNT kanalında çalışmıştır. Efe Önbilgin’in doğum yeri ve tam doğum tarihi hakkında kamuoyunda paylaşılan bilgi mevcut değildir. İş adamı olarak bilinen Efe Önbilgin ile evlenen Akkaya, 2010 senesinde bu evliliğini sona erdirmiştir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.