Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızını milyonlara şikayet etti

Sivri dili ve polemikleriyle tanınan Deniz Akkaya, bu kez kızıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Akkaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu...

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızını milyonlara şikayet etti
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Sivri dili ve polemikleriyle tanınan Deniz Akkaya, bu kez kızıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Akkaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu açıkladı.

Akkaya, kızının bu duruma sinirlenerek kendisine saldırdığını ve 1.5 saat boyunca balkonda kilitlediğini söyledi. Komşuların ve güvenliğin müdahalesine rağmen sorunun çözülmediğini belirten Akkaya, polislerden yardım istedi.

Olay sonrası polislerin müdahalesine kızan Akkaya, “Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.
Akkaya ayrıca, kontrolsüzce sevmenin hata olduğunu ve anne olmanın bu şekilde olmadığını vurgulayarak tüm annelere sabır diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.