Kıyma dizisi sevenlere müjde! BluTv dizinin, filmini yaptı

BluTV'de yayınlanan "Kıyma: Orman Kanunları" adlı ikinci film, "Kıyma" serisinin devamı niteliğinde. Dizinin yaratıcıları tarafından kaleme alınan bu film, "Sıfır Bir Adana" ve "Sokağın Çocukları"nın...

Kıyma dizisi sevenlere müjde! BluTv dizinin, filmini yaptı
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

BluTV’de yayınlanan “Kıyma: Orman Kanunları” adlı ikinci film, “Kıyma” serisinin devamı niteliğinde. Dizinin yaratıcıları tarafından kaleme alınan bu film, “Sıfır Bir Adana” ve “Sokağın Çocukları”nın ardından Bodrum’da geçen heyecan dolu bir maceraya odaklanıyor.

Hikaye, İstanbul’daki işlerinin azalmasıyla karşı karşıya kalan Ömer, Tufan ve Poyraz’ın çözüm arayışlarıyla başlıyor. Bodrum’a doğru yola çıktıklarında ise kendilerini bir yarışmanın içinde buluyorlar. Hem eğlenceli aktivitelere dahil olup Bodrum’un gece hayatını keşfederken, hem de yarışmanın zorluklarıyla mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Üstelik tatil için Bodrum’a geleceği söylentisiyle bölge iyice hareketleniyor. Ancak yarışmanın gözü pek yapımcısıyla karşı karşıya geldiklerinde, Ömer, Tufan ve Poyraz yine birlikte hareket etmek zorunda kalacaklar.

Bu sefer Bodrum’un sıcağında ve eğlencesinde geçen “Kıyma: Orman Kanunları”, karakterlerin dostluklarını ve maceralarını izleyiciye aktarıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.