Antalya’da korkunç cinayet! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Antalya'da bir kişi, evinde misafir ettiği sevgililere verdiği borcu alamayınca çıkan tartışmada tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli sevgililer ve bir taksi sürücüsü gözaltına...

Antalya’da korkunç cinayet! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-

Antalya’da bir kişi, evinde misafir ettiği sevgililere verdiği borcu alamayınca çıkan tartışmada tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli sevgililer ve bir taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Antalya’da arkadaşı Kadir İ.’ye ve onun sevgilisine 4 bin lira borç veren Alper Aldemir, borcu alamayınca kadının cüzdanına el koydu. Olayın ardından bir araya gelen taraflar arasında çıkan tartışmada Aldemir, arkadaşının sevgilisine tokat atınca Kadir İ. tarafından vurularak öldürüldü.

Olay, dün akşam 18.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi 801 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, aynı mahallede yaşayan Alper Aldemir, bir hafta önce arkadaşı Kadir İ. ve kız arkadaşı Hatice Ç.’yi evinde ağırladı. Kendisinden 4 bin lira borç isteyen Kadir İ.’ye parayı veren Aldemir, belirtilen süre içinde borcunu geri alamadı. Daha sonra bir araya geldiklerinde Aldemir, Hatice Ç.’nin cüzdanını alıp borçlarını ödedikleri zaman cüzdanı geri vereceğini söyledi ve mekandan ayrıldı.

Dün, Kadir İ. ve Hatice Ç., daha önceden tanıdıkları taksi sürücüsü M.T. ile birlikte cüzdanı almak için Aldemir’in evine gitti. Eve tek başına giren Hatice Ç., Alper Aldemir ile tartışmaya başladı. İddiaya göre Aldemir, burada Hatice Ç.’ye tokat attı. Sesleri duyup taksiden inen Kadir İ., elindeki tabanca ile Alper Aldemir’e ateş edip karın bölgesinden vurdu. Aldemir kanlar içinde yere yığılırken, sevgili çift geldikleri taksiyle olay yerinden kaçtı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aldemir, yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde Aldemir’e ait bir tabanca da bulundu.

Olayın hemen ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 25 dakika içinde şüpheliler Kadir İ. ve Hatice Ç. ile M.T.’yi Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi’nde yakaladı. İkilinin üzerinden çıkan ve olayda kullanıldığı düşünülen tabancaya el konuldu. Yapılan sorgulamada Kadir İ.’nin uyuşturucu ticareti ve imalatı gibi suçlardan, Hatice Ç.’nin ise farklı suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi. Şüpheli sevgililer ve taksi sürücüsü M.T. gözaltına alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.