Avcılar’da dehşet dolu anlar! Ayrıldığı eski kocasını sokak ortasında bıçakladı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, eski eşler arasındaki anlaşmazlık sokak kavgasına dönüştü ve Doğan Y. isimli kişi eski eşi Ö.Y. tarafından bıçakla başından ve bacağından yaralandı. Olay...

Avcılar’da dehşet dolu anlar! Ayrıldığı eski kocasını sokak ortasında bıçakladı
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, eski eşler arasındaki anlaşmazlık sokak kavgasına dönüştü ve Doğan Y. isimli kişi eski eşi Ö.Y. tarafından bıçakla başından ve bacağından yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Denizköşkler Mahallesi’nde dün gece saat 01.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, 40 yaşındaki Doğan Y., alacak verecek meselesinden dolayı anlaşmazlık yaşadığı 43 yaşındaki eski eşi Ö.Y.’yi bulup konuşmak istedi. Ancak tartışma, Doğan Y.’nin birlikte yaşadığı 37 yaşındaki E.Ç. isimli kadınla Ö.Y. arasında başladı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve Ö.Y., eski eşi Doğan Y.’yi bıçakla sol bacağından ve alnından yaraladı.

Olay sırasında Doğan Y. ve E.Ç., saldırgan Ö.Y.’yi yere yatırıp boğazını sıkarak kaçmasını engelledi. Bu anlar, çevredeki insanlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayı gören bir araç sürücüsü, kadının yardım çığlıklarını duyarak durdu ve polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralı Doğan Y.’i Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Ö.Y. ile E.Ç., Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne teslim edildi. İşlemlerinin ardından Ö.Y., eski eşini yaraladığı suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.