Hesaplarınızı kontrol edin! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 878 milyon TL destek ödemesi yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için mayıs ayında 878 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi...

Hesaplarınızı kontrol edin!  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 878 milyon TL destek ödemesi yaptı
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için mayıs ayında 878 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi gerçekleştirdi. Bakanlık, çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı ve güvenli bir ortamda yetişmelerine destek oluyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla mayıs ayında 878 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını duyurdu.

Göktaş, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

  • Çocuklara yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini ve farklı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmetlerini çeşitlendirdiklerini belirtti.
  • SED kapsamında çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde desteklendiğini vurgulayan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını ifade etti.
  • Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirten Bakan Göktaş, çocukların aile ortamında büyümesinin toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rol oynadığına inandıklarını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.