Cihangir Ceyhan’dan Dilber itirafı: Ondan başkası oynayamazdı

Cihangir Ceyhan, eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü'nün "İnci Taneleri" dizisindeki performansını övdü ve karakterle enerjisinin çok etkileyici olduğunu belirtti. Sibel Arna'nın "Ne Olursan Ol Rahat Ol"...

Cihangir Ceyhan’dan Dilber itirafı: Ondan başkası oynayamazdı
Yayınlama: 17.05.2024
A+
A-

Cihangir Ceyhan, eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisindeki performansını övdü ve karakterle enerjisinin çok etkileyici olduğunu belirtti.

Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk olan Ceyhan, Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “İnci Taneleri”nde rol alan Hazar Ergüçlü’den övgüyle bahsetti. Özellikle “Alev Alev” dizisinde birlikte rol aldığı Ergüçlü’nün, Dilber karakterine mükemmel uyum sağladığını ve karakterle enerjisinin çok başarılı olduğunu dile getirdi. Sert sahnelerden sonra Ergüçlü’nün karakterinin masumiyetine dönüşümünün etkileyici olduğunu vurguladı.

Ceyhan, Adanalı bir oyuncu olarak bir gün Adana’daki Sanatçılar Parkı’na heykelinin dikilmesini umut ettiğini dile getirdi. Yurtdışındaki film festivallerinde ödül almanın önemli olduğunu ancak Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödül almanın daha kıymetli olduğunu ifade etti. Adana’da ödül almanın Cannes Film Festivali’nde ödül almakla kıyaslanamayacak kadar değerli olduğunu belirtti.

Son olarak, sakallarını kesen Ceyhan, fiziksel görünümündeki değişikliklerin büyük farklar yarattığını ve sakalsız halinin Burak Kut’a benzediğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.