Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan kim, aslen nereli? Beklemediğim şeyler gördüm dedi davayı açtı

Her söylediği olay, her yaptığı gündem olan magazinin sevdiği isimlerden birisi Nihat Doğan'ın evliliği çatırdamaya başladı. Uzun süredir aralarının bozuk olduğu eşi Arzu Doğan ile...

Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan kim, aslen nereli? Beklemediğim şeyler gördüm dedi davayı açtı
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

Her söylediği olay, her yaptığı gündem olan magazinin sevdiği isimlerden birisi Nihat Doğan’ın evliliği çatırdamaya başladı. Uzun süredir aralarının bozuk olduğu eşi Arzu Doğan ile yolları ayırma, ayrılma kararı aldılar. Nihat Doğan boşanma sebebi için eşinin kıskançlığını öne sürdü fakat eş Arzu Doğan’dan olay bir açıklama geldi. Nihat Doğan geçen 2022 yılında azeri olan Arzu Doğan ile evlenmişti. Arzu Doğan evlendiklerinde hamileydi. Çiftin şimdi 1 yaşında olan Amin Batıgan adında bir oğulları var.

Arzu Doğan, sosyal medya hesabından “Evet, doğru. Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama yapmak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Arzu Doğan sosyal medya hesabından neden ayrılma kararı aldıklarını açıkladı:

“Evet arkadaşlar ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl bir ilişkimiz oldu. 2 yıl sevgiliydik, aile kurmayı istedik. Nihat doğan hep çocuk istedi sonra evlenmeye karar aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı ve her şey ters olmaya başladı. Yuva kurmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma karar aldım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.