Akra Gran Fondo heyecanı için geri sayım başladı

AKRA Otellerinin baş sponsorluğunda AG Tohum’un desteğiyle bu yıl 6. kez düzenlenecek olan AKRA Gran Fondo Antalya, bisiklet meraklılarını Kemer’de buluşturacak.

Akra Gran Fondo heyecanı için geri sayım başladı
Yayınlama: 24.04.2024
A+
A-

Derya ÖZGÜR/ÖZEL HABER

“Denizin ve Doğanın Birleşim Noktası” temasıyla 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel’in ortak sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Kemer’de gerçekleşecek yarış için heyecan dorukta, kayıtlar ise bugün saat 17.00’de sona erecek.

2018’den bu yana amatör yol bisikletçilerini doğanın içinde bir araya getiren AKRA Gran Fondo Antalya, AG Tohum’un gücüyle düzenlenirken dünyanın dört bir yanından gelen bisikletçiler, finiş çizgisini görmek için mücadele edecekler. Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim’in organize ettiği ve T.C. Antalya Valiliği, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi, Yaşam Hastaneleri, Toyota, Ceysu, Salcano, Paloma Hotels, Toyota, Antalya Akvaryum, Shimano, Zemzem Turizm ve Olympos Teleferik’in katkılarıyla düzenlenecek yarış, bisiklet tutkunlarını bir araya getirecek.

Kemer Olbia Parkı’ndan başlayacak ve aynı noktada sona erecek olan organizasyon, 98K ve 49K olmak üzere iki farklı parkurdan oluşacak. Renkli görüntülere ve mücadeleye sahne olacak olan etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

 “Bisiklet Her Engeli Aşar” diyen AKRA Gran Fondo, engelsiz yaşamı desteklemek amacıyla harekete geçiyor. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu kurallarına göre düzenlenen etkinlikte, Eşpedal Derneği’nden 10 görme engelli sporcu “tandem” kategorisinde yer alacak. Özel olarak tasarlanmış 2 kişilik bisikletler, 10 görme engelli sporcuya yarışma imkanı sunacak; ekipler ise pilot ve yardımcı pilot olarak yarışacak.

 

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.