İstanbulkart kullananlar dikkat! Bunu yapanın ertesi gün kartlarına yüzde 20 iade

İstanbulkart, sadece ulaşım için değil, mağaza, etkinlik ve İspark ödemelerinde de kullanılabilen bir kart. Ramazan Bayramı öncesinde İstanbulkart’a yeni bir avantaj daha eklendi:

İstanbulkart kullananlar dikkat! Bunu yapanın ertesi gün kartlarına yüzde 20 iade
Yayınlama: 05.04.2024
A+
A-

İstanbulkart, sadece ulaşım imkanı sunmakla kalmayıp aynı zamanda mağaza, etkinlik ve İspark ödemelerinde kullanılabilecek birçok avantaj sunuyor. Ramazan Bayramı öncesinde, İstanbulkart kullanıcılarına yeni bir avantaj daha sunuldu ve bu avantajı kullananlar ertesi gün kartlarına iade edilecek. İşte detaylar:

Bir zincir giyim mağazası ile yapılan anlaşma çerçevesinde, İstanbulkart kullanıcıları, o mağazadan yapacakları alışverişlerin %20’sini ertesi gün hesaplarına nakit olarak iade alabilecek.

Kampanya kapsamındakiler:

İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto mağazalarından yapacakları alışverişlerde ödemenin %20’sini nakit olarak geri alabilecekler. Kampanya süresince, bir kartla birden fazla ödül kazanma imkanı bulunacak. Ancak, bu kampanyadan elde edilebilecek maksimum ödül tutarı 200 TL ile sınırlı olacak ve kampanya tüm aktif İstanbulkart kullanıcılarını kapsayacak.

Ödemeler ertesi gün yapılacak:

Kazanılan ödül, alışverişin ardından ertesi gün, İstanbulkart’lara otomatik olarak yüklenecek. Ancak, alışveriş iptal edilirse ödül hakkı kaybedilecek. Ödül, İstanbulkart Mobil uygulaması veya NFC, yükleme noktaları ve otobüslerdeki geçiş cihazları aracılığıyla kartlara tanımlanabilecek. Nakit olarak talep edilemeyecek.

Katılım şartları

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin İstanbulkart’larının kişiselleştirilmiş olması ve açık rıza tercihlerinin aktif olması gerekiyor. Ayrıca, minimum bir ticari elektronik iletişim izninin verilmiş olması da gerekiyor. Bu ayarlar, İstanbulkart Mobil uygulaması veya İstanbulkart’ın resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.