Kilo almasıyla ilgili eleştiri yağmuruna tutulan Gomez hakkındaki asıl bilgiler açığa çıktı!

Son zamanlarda kilo almasıyla gündemde olan ve bazı çevrelerce sert bir şekilde yargılanan global star Selena Gomez, sosyal medyada oldukça etkin. Selena Gomez’in kilo almasının, yaşadığı sağlık sorunlarından kaynaklandığı söyleniyor.

Kilo almasıyla ilgili eleştiri yağmuruna tutulan Gomez hakkındaki asıl bilgiler açığa çıktı!
Yayınlama: 27.03.2024
A+
A-

Kilo değişimiyle gündemde olan ve eleştirilere maruz kalan ünlü sanatçı Selena Gomez, sosyal medyada oldukça aktif bir isim. Selena Gomez’in kilo almasının, sağlık sorunları nedeniyle olduğu öne sürülüyor.

31 yaşında olan pop yıldızı, Instagram’daki 429 milyon takipçisiyle paylaştığı doğal haliyle ev fotoğraflarını sergiledi.

Yalnızca siyah iç giyimle çekilmiş bu fotoğraflar, kısa sürede silinerek gündeme oturdu. Ancak bu cesur pozların neden kaldırıldığına dair bir açıklama yapılmadı.

Kilo alımıyla sıkça gündeme gelen Selena Gomez, kendine dair yaptığı bir açıklamada, “Kendimi bu halimle de seviyorum” demişti.

Kilo alımıyla ilgili acımasızca eleştirilmişti

“Yaşadıklarından ötürü utanç hisseden ve hikayelerinin gerçek yüzünü kimsenin bilmediği insanlara ilham olmak istiyorum,” diye belirtmişti. Kilo alması nedeniyle eleştirilere maruz kalan ünlü ismin, bu durum karşısındaki dik duruşu dikkat çekiyor…

Lupus ile mücadele eden tanınmış sanatçı, geçmişte bir böbrek transplantasyonu geçirdiğini de açıklamıştı.

“Hiçbir zaman bir model olmayacağım”

Aşk yaşantısıyla sıkça magazin başlıklarına taşınan Selena Gomez, daha önceden lupus tedavisi sırasında ilaçların vücut ağırlığı üzerindeki etkilerini dile getirmişti ve “Hiçbir zaman bir model olamayacağım” ifadesini kullanmıştı.

Lupus hastalığı nedeniyle kortizon tedavisi gören ünlü sanatçının, bu sebeple kilo aldığı ve yüzünde kızarıklıklar oluştuğu belirtilmişti. Aynı zamanda oyunculuk ve girişimcilik yapan Gomez’in, kendi kozmetik markasına sahip olduğu da biliniyor.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.