Kolunda milyonluk çanta! Seda Sayan’ın yeni aksesuarı göz kamaştırdı

Göz alıcı tarzıyla her zaman magazin dünyasının zirvesinde yer alan Seda Sayan, bu kez kolundaki astronomik fiyatlı çantasıyla adından söz ettiriyor.

Kolunda milyonluk çanta! Seda Sayan’ın yeni aksesuarı göz kamaştırdı
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, lüks yaşam tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde kolunda göz kamaştıran bir çanta ile görüntülendi. Bu çanta, adeta bir ev parası değerinde! Şıklığı ve zerafetiyle dikkat çeken Sayan, bu aksesuarıyla herkesin gözlerini üzerine çekmeyi başardı.

Popüler şarkıları ve renkli kişisel yaşamıyla magazin gündemini meşgul eden ünlü sanatçı Seda Sayan, eşi hakkında çıkan ayrılık söylentilerini defalarca reddetmişti. Son zamanlarda eşi Çağlar Ökten’le birlikte objektiflere takılan Sayan’ın kolunda göz alıcı bir detay vardı: krokodil ve yılan derisinden yapılmış lüks bir çanta. Bu çantanın değeri, adeta bir servetin ta kendisiydi.

Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten’le kameralara takıldı. Sayan’ın krokodil, yılan derisi olan çantası dikkat çekti.

83 bin dolarlık çanta

Tanınmış sunucu ve şarkıcı, kişiye özel tasarımıyla dikkat çeken bir çanta taşıyordu. Bu çantanın değeri, özel yapım oluşunun yanı sıra, tam 83 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 665 bin lira) ile herkesi şaşırttı.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.