Kadir İnanır’a ne oldu, hastalığı ne?

Yeşilçam’ın dev ismi Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır’ın sevenleri ve hayranları kötü haberi alır almaz Kadir İnanır’ın neyi var, Kadir İnanır hastalığı ne? sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte Kadir İnanır’ın son sağlık durumu hakkında yapılan son dakika açıklamaları ve Kadir İnanır’ın hastalığına dair son bilgiler…

Kadir İnanır’a ne oldu, hastalığı ne?
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır’ın nesi var, hastalığı ne? sorusuna yanıtlar da geldi. Kadir İnanır’ın sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde fenalaştı ve acilen hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk tetkikler sonrası Kadir İnanır’ın hastalığının inme geçirme olduğu belirlendi. İnmeye neden olan ise beyne pıhtı atması olduğu kaydedildi. Kadir İnanır’ın son sağlık durumu da ciddiyetini koruyor. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın inmeye bağlı bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Kadir İnanır son sağlık durumu

Kadir İnanır, sabah inme geçirmesi sonrası bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede Kadir İnanır’ın durumunun belirlenmesi için beyin tomografisi ve MR çekildi. Kadir İnanır’ın test sonuçlarına göre tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural’dan açıklama

Beykoz’da yaşadığı evde, beyne pıhtı atması sonucu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili 23 yıldır birlikte yaşadığı eşi Julide Kural sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kural açıklamasında, “Kamuoyunun bilgisine; Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştır.

Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup, hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır’ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır. Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım” dedi.

Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Kadir İnanır, 15 Nisan 1949 yılında Ordu, Fatsa’da dünyaya geldi. babasının ismi Mehmet, annesinin ismi Rukiye’dir. Türk sinema oyuncusu ve yönetmen Kadir İnanır, ailesinin son çocuğudur. Fatsa’daki ilkokul ve ortaokul eğitimi sırasında sahne yeteneğini çeşitli okul gösterilerinde sergiledi. Kadir İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümünden mezun oldu. 

1967’de Ses dergisi’nin düzenlediği “Sinema Artisti Yarışması”‘nda finale kaldı, 1968 yılında düzenlenen Saklambaç gazetesinin “Fotoroman Artisti Yarışması”‘nda da birinci oldu. Bir süre fotoromanlarda oynadıktan sonra Yedi Adım Sonra adlı filmdeki küçük bir rolle sinemaya başladı. 1970 tarihinde ilk kez başrolde oynadığı, Atıf Yılmaz’ın yönettiği Kara Gözlüm filminde Türkân Şoray’la başrolleri paylaştı. 

Sosyoloji, ekonomi ve siyasetle de ilgilenen ve hiç evlenmeyen İnanır’ın kurbağa (göden) koleksiyonu bulunuyor. Hekimoğlu Türküsü Ümit Tokcan’la birlikte derlemiştir.Kadir İnanır için, 2000 yılında Derman Bey dizisinin çekimleri sırasında rol arkadaşı olan Buket Saygı’ya gönderdiği smsler nedeniyle taciz suçlamasıyla dava açılmıştı.

Kadir İnanır akciğerindeki tümör nedeniyle tedavi görmüştü

Şubat 2012’de bel fıtığı ameliyatı olan Kadir İnanır, ardından akciğerlerinde görülen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirdi. 

Kadir İnanır evli mi, eşi kim? 

Kadir İnanır evli mi, eşi kim soruları da sevenleri tarafından merak ediliyor. Kadir İnanır resmi olarak evli değil, ancak 23 yıldır hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural ile birlikte. Evli olup olmadığı merak edilen Kadir İnanır, 1999 yılından beri Jülide Kural ile birliktelik yaşıyor..

Kadir İnanır’ın sevgilisi Jülide Kura kimdir, kaç yaşında?

1965 yılında Adana’da dünyaya gelen Jülide Kural, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümlerini bitirdi.

57 yaşındaki güzel oyuncu Jülide Kural kariyeri boyunca 15’e yakın projede yer aldı.

23 yıldır sürdürdükleri aşklarını dolu dizgin yaşayan çiftin paylaşımları da sosyal medyada ilgi görüyor. Kadir İnanır, Kural hakkında “İnsanı etkileyen bir yapısı var. Müthiş ışıklı biri. Proje için bir araya gelmiştik. Jülide adımı duyduğunda ‘Aman Aman’ demiş, ben de ‘Eyvah karşıma bir feminist daha çıktı’ tepkisi vermiştim.” diye konuşmuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.