Tülin Şahin cephesinde velayet kavgası bitmiyor! Kızını göstermezse hapse girecek

Tülin Şahin ve kızının babası Pedro de Noronha arasındaki anlaşmazlık devam ediyor. Kızını göstermediği takdirde hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir!

Tülin Şahin cephesinde velayet kavgası bitmiyor! Kızını göstermezse hapse girecek
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Ünlü model Tülin Şahin ve Pedro de Noronha’nın velayet mücadelesi devam ediyor. Pedro de Noronha, kızı Siena Leyla’yı göremediği için yasal yollara başvurdu. Tülin Şahin ve kızının babası Pedro de Noronha arasındaki velayet davası Aile Mahkemesi’nde karara bağlandı. Eğer Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’yı babasıyla buluşturmazsa, hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir. İşte olayın detayları…

Pedro de Noronha, bir süre önce Tülin Şahin’in çocuklarına olan velayet görevlerini ihlal ettiğini öne sürerek yasal işlem başlatmıştı.

Portekizli iş insanı, mahkemede çocuğunun kendisinden uzak tutulduğunu ve ünlü model tarafından saklandığını beyan etti.

İstanbul’daki 5. Aile Mahkemesi’nde geçen gün yapılan duruşmada, her iki tarafın hukuk danışmanları hazır bulundu. Pedro de Noronha, Tülin Şahin aleyhine hapis cezası istedi. Noronha’nın avukatı Eyyüp Osman Hacıbekiroğlu, Şahin’in kızları Siena Leyla’yı  göstermemesi halinde üç günlük disiplin cezasına çarptırılmasının kararlaştırıldığını ifade etti.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.