Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? 14 Mart Perşembe puan durumu ve kazanan gelin belli oldu

14 Mart Çarşamba günü Gelinim Mutfakta’da heyecan doruktaydı! 4 gelin ve 4 kayınvalide, Soğan Dolması tarifi için kıyasıya yarıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda izleyiciler, kimin en lezzetli dolmayı yapacağını ve çeyrek altını kazanacağını merakla bekledi. işte 14 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu ve çeyrek altını kazanan isim.

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? 14 Mart Perşembe puan durumu ve kazanan gelin belli oldu
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

Bugünün Gelinim Mutfakta programında yeni yarışmacı Aleyna, enerjisi ve iddialı tarifleriyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak, zaman zaman kayınvalidesiyle yaşadığı tartışmalar da stüdyodaki tansiyonu yükseltti. Günün birincisi ise 14 Mart 2024 tarihli bölümde belli oldu. Yarışmacılar, beyti kebabı tarifini en iyi şekilde yaparak kayınvalidelerden aldıkları puanlarla çeyrek altının sahibi olma mücadelesi verdiler. Gelinim Mutfakta puan durumu, günün sonunda şu şekilde açıklandı

Gelinim Mutfakta’da 14 Mart 2024 Perşembe günü yine heyecan ve tansiyon dolu bir bölüm yaşandı. Yeni yarışmacı Aleyna, dişli bir rakip olduğunu göstererek stüdyoda zaman zaman tansiyonu yükseltti.

Günlük Yarışmanın Kazananı Kim Oldu?

Bugünkü bölümde beyti kebabı tarifi yapıldı. Kayınvalidelerin puanlamaları ve yorumları sonucunda, 11 bölüm sonra Yeşim 22 puanla günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı.

Haftanın Sonuna Yaklaşırken Puan Durumu:

Yeşim: 22 puan
Tuğba: 19 puan
Gözde: 3 puan
Aleyna: 5 puan

Gelinim Mutfakta’da Heyecan Artıyor:

Haftanın sonuna yaklaşırken puan durumu oldukça çekişmeli hale geldi. Yarışmacılar, finale kalmak için ellerinden geleni yapıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.