Hazal Kaya’nın gizemli hastalığı belli oldu! Eşi Ali Atay açıkladı

Sevilen oyuncu Hazal Kaya yıllar sonra hastalığını itiraf etti. Katıldığı programda hayatına dair ayrıntıları paylaşan Hazal Kaya sevenlerini üzen haberi verdi. Hazal Kaya’nın yıllardır sakladığı o hastalığı haberimizde…

Hazal Kaya’nın gizemli hastalığı belli oldu! Eşi Ali Atay açıkladı
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Eşi Ali Atay ile birlikte bir eğlence programına katılan Hazal Kaya kendisine yönlendirilen soruları yanıtladı. Kaya yıllardır paylaşmadığı hastalığı olduğundan ve bu duruma dair yaşadıklarını anlattı.

Hazal Kaya hastalığını açıkladı

Yönetmen, oyuncu ve müzisyen Ali Atay ile 2019’de dünya evine giren ve iki çocukları olan Hazal Kaya birlikte bir programa katıldılar. Programda çift özel hayatları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Nihal’in laneti geldi

Hazal Kaya’nın kariyerinde önemli bir yer edinen Aşk-ı Memnu dizisinde üstlendiği Nihal karakteri hakkında konuşması programda dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Hazal Kaya konuşmasında bayılma hastalığı olduğunu açıkladı ve bunu esprili bir dille seyircilerle paylaştı. “Nihal’in laneti geldi bayılma hastası oldum.” şeklinde konuşan kaya daha pek çok farklı hastalığı olduğuna da değindi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.