Başak burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024

Başak burcu haftalık yorum 22-28 Ocak 2024 haftası için burada. Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor? Başak burcu haftalık ilişki, iş, para, aşk ve sağlık yorumunda hangi müjdeler ve uyarılar var. Başak burçları bu hafta Dolunay etkilerine dikkat! İşte sevgili Başaklar sizi Dolunay etkileri altındaki 22-28 Ocak 2024 haftasında bekleyenler…

Başak burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Başak haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. 2024 yılının ilk ayını neredeyse geride bıraktık. Bu hafta Başak burçlarını neler bekliyor, gökyüzü 22-28 Ocak haftasında Başaklara hangi uyarılar ve sürprizler hazırlıyor? Sözün başında uyaralım! Bu hafta 25 Ocak’ta Aslan burcunda bir Dolunay var ve bu Dolunay etkileri siz Başak burçlarının 12’nci evinizde görülecek. Sizi geride tutan şeyleri serbest bırakma vakti sevgili Başaklar.

Başak burcu haftalık yorum

Ay’ın olumlu bir şekilde hizalanması önemli başarılar getirebilir. Dini faaliyetlere katılım fırsatları ve seyahat imkanı doğabilir. Salı ve Çarşamba günleri finansal istikrar beklenirken, aile mutluluğu da belirtiliyor. Tartışmalı konuların çözümünde başarı ve yeni karlı bağlantılar öngörülüyor. Perşembe ve Cuma, gelirle ilgili konular için uygundur ve destek mevcuttur. Cumartesi dikkatli olmayı ve özgüvenin artmasını gerektirir. Profesyonel anlamda, iş ve yeni yatırımlar kar getirebilir ve iş olanakları artabilir. Öğrenciler israf edici faaliyetlerden kaçınmalı ve çalışmalarına odaklanmalıdır. Sağlıkla ilgili endişeler arasında diş ağrıları, mide sorunları ve omuz ağrıları sayılabilir. Romantik ilişkilerde başarı muhtemeldir ancak hayat arkadaşlarıyla iletişim azalabilir. 

Başak burcu Dolunay etkileri (25 Ocak 2024)

Başak artık dönüştüğünüz kişiyle yankılanmayan bir kimliğe teslim olmanın zamanı geldi. Ayın Aslan burcunda doluluk zirvesine ulaşmasıyla (kapalılık, rüyalar, şifa, engellemeler, bilinçdışı kalıplar ve sahne arkası hayatınız ile ilgili 12. eviniz) içeriye girmeye ve çok ihtiyaç duyulan bazı iç gözlemlere katılmaya çağrılıyorsunuz. . Bu, kendi başınıza zaman geçirmek veya uykuya dalmak kadar basit olabilir. Anahtar, ruhsal farkındalığınız ve gelişiminiz üzerinde düşünmektir, çünkü rüya halinde olsanız bile, bir şey kesinlikle dikkatinize sunulmaktadır. Eğer iç dünyanız ve dış realiteniz çatışıyorsa, yeni bir büyüme döngüsüne hazırlanırken, bunu sizi geride tutan şeyleri serbest bırakmak için daha fazla neden olarak düşünün. 

Bu hafta bunu düşünün: Kendinizin hangi gizli yönlerini kabul etmeye ve gerçekliğinizle bütünleştirmeye hazırsınız? Seni engelleyen bir şey mi var?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.