Oğlak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Sahip olduğunuz güce dikkat edin

Oğlak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor, Oğlaklar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Oğlak burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Oğlak burcu haftalık burç yorumları…

Oğlak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Sahip olduğunuz güce dikkat edin
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Oğlak haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Oğlak burcunu neler bekliyor? Bu hafta Kova burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Oğlak burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek?  Bu haftanın Oğlak burcundaki yeni ayında bereketler sizin için doğal olarak çiçek açıyor. 2024 kendine yatırım yılıdır ve bu hafta olmak istediğiniz kişiyi yansıtacak bir değişiklik yapmak için ilham alabilirsiniz. Unutulmaması gereken önemli şey, yaşam tarzınızdaki küçük, ince değişikliklerin en hoş sonuçları doğurabileceğidir. İşin büyük kısmı zaten yapıldı; Bu ayın yeni ayında kişisel zenginliğiniz ve keyfiniz için ne gibi değişiklikler yapabileceğinizi düşünün. Bakış açınızı iletme yeteneğinize daha fazla güvenirsiniz ve hak ettiğinizi düşündüğünüzü iddia etmeye istekli olursunuz. Bu hafta sahip olduğunuz güce dikkat etmeyi unutmayın.

Oğlak 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Venüs’ün duygularınızı ve anılarınızı nazikçe okşaması ile hafta başında aşk aklınızda olabilir. Ancak yöneticiniz Satürn, özellikle uygunsuz duygusal karşılaşmalar ve ağzınızı sıkı tutmanız konusunda sizi teşvik ediyor olabilir. Ancak bu ‘onlarla’ ilgili değil, sizinle ilgili, çünkü Merkür’ün gerilemesi sizi son zamanlarda her konuda aşırı kararsız hale getirdi. Neyse ki bitti! Artık iletişim gezegeni yeniden ilerlemeye başladığı için düşünceleriniz daha nettir, dolayısıyla bu sadece bir zamanlama meselesidir. Merkür burcunuzda bu mevcut ters aşamayı başlattığı için, işlerin sizin için gerçekten ilerlediğini hissetmeden önce, ilk önce geriye doğru kaydığı yere geri dönmesi gerekecektir. Ocak ayının sonuna doğru, Merkür ve Venüs aynı anda burcunuzda olacak, bu nedenle romantik bir hamle yapmak için en iyi zaman bu olacak, özellikle de bu hafta burcunuza giren Mars grup kucaklaşması için onlara katılacak. Bu, devam eden ilişkilere veya bu uğurlu yıldızların altında bir araya gelen yeni ittifaklara tutku ve uzun ömürlülük getirme potansiyeline sahip güçlü bir kozmik kombinasyondur.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.