Terazi haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Otoriteyi ortaya koyma ve değişme vakti

Terazi haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Teraziler bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Terazi burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Terazi burcu haftalık burç yorumları…

Terazi haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Otoriteyi ortaya koyma ve değişme vakti
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Terazi haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Terazi burcunu neler bekliyor? Bu hafta Terazi burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Terazi burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek? Oğlak burcundaki yeni ay Terazi, tutkularınız ve arayışlarınız hakkında önemli bir karar vermenizi sağlıyor. Bir süredir kariyerinizle hokkabazlık yapıyorsunuz ama şimdi bir değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yeni ay, sizi sıkıştıran her şeyden kurtulmanız ve geleceğinizin kontrolünü elinize almanız için bir fırsat sunuyor. İster patronunuzla konuşarak ister özgeçmişinizi güncelleyerek olsun, kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Unutmayın, işler bu noktaya kadar böyle devam edemez. Oğlak burcundaki yeni ay, otoritenizi ortaya koyma ve özlemini duyduğunuz değişimi gerçekleştirme şansınızdır.

Terazi 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Hafta başlarken kaynaşma, sohbet etme ve güzel fikirleri paylaşma arzusu, çalışma arzusundan daha güçlü olabilir; yöneticiniz Venüs iletişim bölgenizde rahatlarken, aynı zamanda iş ve sağlıklı yaşam bölgenizde görev yöneticisi Satürn ile anlaşmazlık içindedir. Zihninizi genişletmek de dahil olmak üzere sevdiğiniz şeyleri yaparak girmek, hazır olmadan kendinizi çok fazla zorlamaktan daha verimli ve sağlıklı olabilir. Geri hareketteki Merkür, son haftalarda iletişim tarzınıza, kardeşlerinize (eğer varsa), seyahat etme ve öğrenme şeklinize ve hatta mahallenize bile bakmanıza neden oldu ve şimdi Merkür artık ileri hareket ettiği için yeni fikirler ortaya çıkabilir. bu alanlardan bir veya daha fazlasına yaklaşımınızı yenilemenize yardımcı olmak için. Bu arada Mars, bir faaliyet fırtınasını başlatmak için ev bölgenize doğru ilerliyor. Etrafında işleri hızlı bir şekilde halletme ihtiyacı bir miktar tutkuyu ateşleyebilir ama aynı zamanda potansiyel olarak bir miktar öfke de uyandırabilir. Kendinizi ekstra çaba gerektiren şeylere uygulayın, ancak en iyi sonuçları elde etmek için bu süreçte başkalarına ve kendinize karşı nazik olmayı hedefleyin.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.