Boğa haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Aşk hayatınız alev alabilir

Boğa haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğalar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Boğa burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Boğa burcu haftalık burç yorumları…

Boğa haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Aşk hayatınız alev alabilir
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Boğa haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Boğa burcunu neler bekliyor? Bu hafta Boğa burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Boğa burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek? Bu hafta Boğalar tamamen zevk aramak ve hayatın küçük sevinçlerini deneyimlemekle ilgili. Yeni ay, samimiyet ve oyun alanınıza yerleşiyor ve sevdiğiniz birine daha derin bir bağlılık göstermenin tam zamanı oluyor. Yeni ayın altındaki randevu gecesi, önümüzdeki yıl kendinizi sevgiye ve kahkahaya yeniden adamanın harika bir yolu olacaktır. Bekarsanız evde kalmayın ve görülmekten kaçının. Birkaç arkadaşınızı alın, dışarı çıkın ve keyfinize bakın. Yay burcundaki Merkür sizi her zamankinden daha konuşkan ve çapkın olmaya teşvik ediyor. Ve kim bilir, bu ay dönümünde dostane bir bağlantı kurma veya özel biriyle tanışma şansınız var. 

Boğa 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Yöneticiniz Venüs’ün sizi savurganlık yapmaya çağırmasıyla,  bağ kurma, bağlanma, harcama ve şımartma dürtüsü sizin için devam ediyor. Ancak bu karışımdaki Satürn sizi uçurumun eşiğinden geri çekebilir ve size bu yıl geçici geçici hevesler ve hayallerden ziyade arkadaşlıklara, işbirliklerine ve en önemli amaç ve tutkularınıza yatırım yapmanın daha akıllıca olabileceğini hatırlatacaktır. Neyse ki, son zamanlarda paranızla uğraşan gezegen Merkür’ün gerilemesi bitti. Böylece geleceğinizi güçlendirmek için kazanma, tasarruf etme ve harcama konusunda daha mantıklı bir yaklaşım başlayabilir. İster seyahat ediyor olun, ister medyayı etkiliyor olun, öğreniyor, öğretiyor veya kariyerinizle isim yapıyor olun, ya da en tutkulu olduğunuz şeyi yapıyor olun, 2024’te tırmanmanız gereken büyük dağlar var. Mars önümüzdeki altı hafta boyunca sizi bu dağlara doğru itmeye yardımcı olacak, bu yüzden o şiddetli ve ateşli enerjiye yaslanın ve yola çıkın.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.