Günlük burç yorumları 13 Aralık 2023 | Merkür gerilemesi bugün başlıyor etkilerine dikkat!

Günlük burç yorumları 13 Aralık 2023 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için neler söylüyor? 13 Aralık günlük burç yorumları ilişki falı, kariyer falı, para falı, aşk falı, sağlık falı bugün başlayan Merkür gerilemesi etkilerinden nasıl korunacak, hayatında neler değişecek? İşte günlük burcunuz

Günlük burç yorumları 13 Aralık 2023 | Merkür gerilemesi bugün başlıyor etkilerine dikkat!
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

Günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. 13 Aralık Çarşamba günlük burç yorumlarına göre 12 burcun tamamı bugün saat 10.08’de Oğlak burcunda başlayacak olan Merkür gerilemesi etkileri altında. Merkür retrosunun biteceği 2 Ocak 2024 tarihine kadar tüm burçlar aman dikkat! Artık hepimiz Merkür gerilemesinin ne derece belalı olacağını biliyoruz. Merkür retrosunun şakası olmaz. Bugünden itibaren yeni işlere kalkışmaktan, büyük imzalar atmaktan, hayatınızı değiştirecek kararlar almayı Merkür gerilemesinin bitişine kadar erteleyin. Merkür retrosu etkilerinden korunmanın ve Merkür gerilemesinden olumlu yararlanmak için yapılabilecek en iyi şey eksik kalan işleri tamamlamak ve yeni işler için büyük adımlar atmadan önce iyi planlar yapmak olacak. Merkür gerilemesi Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Haliyle retro sürecince hepimiz biraz Oğlak burcuna benzeyeceğiz. Özellikle hayatınızda düzen eksikliği varsa onları düzenlemek, parasal konularda, bütçe işleri gibi ihtiyaçlarınız varsa Merkür gerilemesi döngüsü bunu yoluna koymak için şahane bir fırsat olabilir. 

 İşte bugünkü günlük burç yorumlarının detayları…

Koç günlük burç yorumları

Profesyonel anlamda bir meslektaşınız, gelirinizi artırmada hayati bir rol oynayacak bir fırsatla karşınıza çıkabilir. Bugün emlak anlaşmaları lehinize olacak. Kendinizi bazı sosyal hizmetlerle meşgul bulacaksınız. Bu, iyi işler listenizi uzatmanıza yardımcı olacaktır. Sağlık açısından bazı akut hastalıklar sizi etkileyebilir, bu yüzden dikkatli olun. Merkür gerilemesinin başladığı bugün sağlık sorunlarını aşmak için reçetelere harfi harfine uyun, diyetinize dikkat edin.

Boğa günlük burç yorumları 

Kişisel yaşamınızda birçok görev ve sorumlulukla desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Bu size zihinsel baskı yaratabilir. Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Öğrencilerin akademik alanlarıyla ilgili güzel haberler alması muhtemeldir. Sağlık açısından yeni bir fitness rejimine başlamayı planlayabilirsiniz. Merkür gerilemesinin başladığı bugün para kazanmak için yeri girişmlere girmeyin. Mevcut varlığınızı korumaya odaklanın. 

İkizler günlük burç yorumları

Yakınınızdaki biri sizi kendi melodileriyle dans ettirecek. Aşk hayatınızla ilgili olarak annenizden veya sizin kadar önemli bir kişiden tavsiye alabilirsiniz.  Önünüze harika fırsatlar çıkıyor ve her biri aşk hayatınıza güç verme potansiyeli taşıyor. Bugün sağlık ve refah koşulları lehinize gelişecek. Merkür gerilemesinin etkileri sizi önümüzdeki 2 hafta boyunca daha düzenli ve planlı olmaya itecek. Merkür’ü takip etmek faydalı. 

Yengeç günlük burç yorumları

Bugün sabır seviyenizi kaybedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar size zarar vermek, sabrınızı kırmak niyetinde olabilir. Ancak onların başarılı olmasına izin vermeyin ve hedeflerinize odaklanın. Kişisel yaşamdan bahsetmişken, partnerlerin hayatlarında yeni bir boyut geliştirmesiyle aşk hayatınızın güçlendiği görülebilir. Sağlık açısından meditasyon ve diğer fiziksel aktiviteler sonuçlarını göstermeye başladı. Merkür gerilemesinin başladığı bugün özellikle kariyer alanında ani ve fevri kararlar vermekten kaçınmanız gereken döngü de başlıyor. Kariyerinizle ilgili büyük kararları 2 Ocak’tan sonra yani Merkür retrosu bittikten sonra alın. 

Aslan günlük burç yorumları

Sakin, sakin ve aklı başında olmak için meditasyon yapın. Taktığınız aşk gözlüklerini çıkarın ve aile üyelerinize karşı bu kadar sert davrandığınız gerçek kişiyi tanıyın. Eski sevgilinin kişisel hayata geri dönüşü beklenebilir. Bir aile üyesinin sağlığı iyi olmayabilir, bu nedenle o kişiyi sağlığına kavuşturmaya çalışın. Merkür gerilemesinin başladığı bugün iletişim hatalarına dikkat edin. Ağzınızdan çıkan sözlerin yanlış anlaşılma ihtimalini retro bitene kadar aklınızda tutun.

Başak günlük burç yorumları

Kişisel ve profesyonel yaşamınızda istikrar, size hayatta arzu ettiğiniz huzur ve sükuneti verecektir. Çok arzuluyorsun, çok arzuluyorsun ama arzu etmek ve dilemek, ancak buna çok çalışarak eşlik edersen güzeldir. Aşk hayatınızdan bahsederken bu akşam partnerinizle bir randevu planlayabilirsiniz. Sağlık ve refah koşullarında iyileşme görülebilir ancak yakın gelecekte. Merkür gerilemesinin başladığı bugünden itibaren 2 Ocak’a kadar acil durumlar hariç tıbbi müdahaleleri erteleyin. Özellikle de keyfi olanları. İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir. 

Terazi günlük burç yorumları

Sevdiğiniz kişilerle kaliteli zaman geçirmek bugün sizin için bir kutlamadan başka bir şey olmayacak. Sadece güzel havalarda arkadaş olduklarını bildiğiniz insanlarla mesafenizi koruyun. Bir arkadaş biraz zihinsel destek isteyebilir, o yüzden iyi bir arkadaş ol ve bilgeye bir söz ver. Mali açıdan kartlarınız umut verici görünüyor. Merkür gerilemesinin başladığı bugün daha çok para kazanmak için hızlı kararlar almaktan kaçının. Özellikle riskli yatırımlardan bir süre uzak durmakta fayda var. 

Akrep günlük burç yorumları

Yakınınızdaki biri sizi kendi melodileriyle dans ettirmek niyetinde olabilir.  Muhtemelen size hükmedecekler ve sizi kendi çıkarları için manipüle edeceklerdir. Ama onların sizi alt etmesine ve kendinizi savunmasına izin vermeyin. Aptal gibi davranmamaya ve bu tür insanlarla mesafenizi korumaya çalışın. Sağlık ve refah koşullarınızın iyileştiği görülebilir. Merkür gerilemesinin başladığı bugünden itibaren yıl sonuna kadar köprüleri yıkmamaya, ilişkileri gerecek davranışlarda bulunmamaya dikkat.

Yay günlük burç yorumları

Ortaklıklar konusunda akışa uymanız önerilir. Paranızı borsaya yatırmayı düşünüyorsanız, hisse senetlerine yatırım yapmayı planladığınız şirketin kayıtlarını detaylı bir şekilde analiz etmeniz önerilir. Profesyonel anlamda, bu akşam sizinle alay konusu olabilecek bir şey yapmaktan kaçının. Bugün bazı acil ihtiyaçlardan dolayı arı gibi meşgul olacaksınız. Sağlık açısından temiz bir sağlık raporu olacak. Merkür gerilemesinin başladığı bugünden itibaren başta mali konular olmak üzere analizler yapmak, bütçeler oluşturmak için harika bir zaman. 

Oğlak günlük burç yorumları

Bu hedeflerinize son derece samimiyetle ulaşmak istiyorsanız, düşüncelerinize biraz netlik kazandırın. Bu hem kişisel yaşamda hem de profesyonel yaşamda geçerlidir. Uzun vadeli fikirlerinizi bugün eşinizle paylaşın ve birbirinizle iyi vakit geçirin. Ortaklıklar ve işbirlikleri gündemde. Sevdiklerinizin size yaptığı tatlı bir jestin ardından aşk hayatı biraz güçlenecek gibi görünüyor. Merkür gerilemesi senin burcunda sevgili Oğlak. Bu demek oluyor ki senin için 2 Ocak’a kadar çok daha dikkatli, temkinli ve hesaplı olma zamanı.

Kova günlük burç yorumları

Neşeli anlarla dolu bir gün. Parti yaparken görülebilirsiniz. Yakın ve sevdiklerinizle bir buluşma ufukta görünüyor. Bir aile üyesinin sağlığı konusunda endişeleniyorsanız endişelenmeyin, çünkü bu kişinin yakında iyileşeceği görülebilir. Şansınıza değer vermek ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya konsantre olmak için harika bir gün. Merkür gerilemesinin başladığı bugün maillerini iki kere kontrol etmeyi, evden çıkarken tüm elektrikli aletlerin kapalı olduğundan emin ol. Merkür gerilemesi senin için bozulan teknolojik aletler demek olabilir. Temkinli olmakta fayda var!

Balık günlük burç yorumları

Bugün, söylediklerinize çok dikkat etmeniz gereken bir gün. Bugün birinden limon emmesini isteyebileceğiniz için dilinize hakim olun. Bu, insanların sana yaptıklarına bir tepki olabilir ama bununla kendini rahatsız etme. Bugünün mantrası iyimser, soğukkanlı, sakin ve kendine hakim olmaktır. Özel biriyle bir randevu ufukta görünüyor. Beyaz giyin ve bugün huzuru arayın. Merkür gerilemesinin başladığı bugün ve retro süresince sözlerinle, konuşmalarınla sınanabilirsin sevgili Balık. Dilin kemiği yok! 2 düşün 1 konuş deriz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.