Akrep haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Müjde, engelleri aşıyorsunuz!

Akrep haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor, Akrep burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Akrep burcu için uyarıları ve bu haftanın Akrep burcu yorumları…

Akrep haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Müjde, engelleri aşıyorsunuz!
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Akrep burcu için neler söylüyor? Bu hafta Akrep burçlarını neler bekliyor? Akrep burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Akrep haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Akrepler engelleri aşıyor!

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Mars’ın Yay burcunda olması ve para evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’e 150 derecelik açı yapmasının etkileri altında başladı. Akrep, genellikle çok kesin planlar yaparsın ve görevlerin ne kadar enerji gerektireceğinin farkındasın. Ancak şu anda başarınızın önündeki engel, bunun gerçekleşmesi için neyin gerekli olduğunu hafife almış olmanızdır. Çizim tahtasına dönüp stratejinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. Bugün sürecinizi ayarlamak isteyebilirsiniz.

5 Aralık Salı günü, Akrep burcunuzdaki Venüs ve güven evinizde Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Akrep, yaptığınız harika iş nedeniyle patronunuzdan takdir alabilirsiniz. Bir ödül kazanabilir veya adınızın şirket bülteninde öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Artık promosyon almak mümkün. Bir iş arıyorsanız, yüksekleri hedeflemek isteyebilirsiniz. Şu anda maaş görüşmelerinde başarılısınız.

4-10 Aralık haftasında Akrepler çabalarının sonuç verdiğini görecek

Güçlü kalmak ve gurur duyacağınız bir kişiye dönüşmek için sürekli (hayatınızdaki çoğu insanın bilemeyeceği kadar çok) çalışıyorsunuz. Kişisel gelişimin somut ödüllerinin tadını çıkarmak nadirdir ve tembelleşip cesur olanlar yerine bir kez olsun kolay seçimler yapmaya başlarsanız bunu kimse fark etmeyecektir.  Sonuçları göreceğinize olan inancınızı almalısınız. Ancak bu hafta çabalarınızın sonuç verdiğini görebileceksiniz. Başkalarının sizin yaydığınız ışığa çekildiğini fark edeceksiniz. Kendinizle barış duygusuna alışabileceksiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.