Boğa haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Sınırları zorlama zamanı

Boğa haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğalar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Boğa burcu için uyarıları ve bu haftanın Boğa burcu yorumları…

Boğa haftalık burç yorumu 4-10 Aralık  2023 | Sınırları zorlama zamanı
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Boğa burcu için neler söylüyor? Bu hafta Boğa burçlarını neler bekliyor? Boğa burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Boğa haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Boğalar, sınırlarını zorlayacaklar!

Bu hafta sınırları zorluyorsunuz.

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Mars’ın Yay burcunda olması ve güç ve kontrol evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150 derecelik açı yapmasının etkileriyle başladı. Macera seni çağırıyor. Boğa, bir rutinden veya rutinden kurtulmak istiyor olabilirsiniz, böylece sizi biraz kenara itecek bir şey yapabilirsiniz (sonuçta Boğa burcu olduğunuz için ihtiyatlı, iyi düşünülmüş bir sınır). Bugün kumara ilgi duyabilirsiniz.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün önemli bir ilişki bir nimettir çünkü size istikrar duygusu ve dayanacak bir omuz verir. Bu kişi sorunları tartışmaya, dinlemeye ve çözümler sunmaya hazırdır, ancak yalnızca siz sorarsanız. Onlar senin kayan. Dengenizi sağlamanıza yardımcı olurlar. Bu kişiyle biraz zaman geçirmek için iyi bir gün.

4-10 Aralık haftasında duygularınızı söylemekten çekinmeyin

Son zamanlarda duygusal istismara karşı özellikle duyarlısın. İşyerinde üstlendiğiniz her yeni sorumlulukla birlikte yetenekleriniz de hafife alınmaya devam ediyor. Başkalarına ne kadar çok zaman ve enerji verirseniz, onlar da o kadar çok şey beklerler. Tamamen geri çekilmek, herkesi dışlamak istemeniz için bu yeterli. Bu hafta (ve özellikle önemsediğiniz insanlarla) onlara nasıl hissettiğinizi söylemeniz daha iyi olur. Gergin ilişkileri onarmak, siz de dahil herkesin değerli hissettiği bir yere gelmek mümkün.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.