Koç haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İşler beklediğiniz gibi gitmeyebilir ama…

Koç haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koçlar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Koç burcu için uyarıları ve bu haftanın Koç burcu yorumları…

Koç haftalık burç yorumu 4-10 Aralık  2023 | İşler beklediğiniz gibi gitmeyebilir ama…
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Koç burcu için neler söylüyor? Bu hafta Koç burçlarını neler bekliyor? Koç burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Koç haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Koçlar detayları, köşeleri keşfedecek!

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Mars’ın Yay burcunda olması ve seyahat evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’e 150 derecelik açı yapmasının etkileri altında başladı. Bir şeyi, özellikle de kişisel özgürlüğünüzle ilgili bir aktiviteyi yapabileceğinizi kanıtlamak için büyük bir istek duyabilirsiniz, böylece dürtüsel olarak gitmek istediğiniz yere bir bilet satın alabilirsiniz. Ya da indiğinizde ne olacağını düşünmeden seyahat planları yapabilirsiniz. Koç, işler planlandığı gibi gitmeyebilir ama yine de heyecan verici olabilir.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve güç eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Şu anda birçok insan sizden talepte bulunurken, her şey sizin gücünüz dahilindedir. Üzerinize atılan her şeyin üstesinden yalnızca etkili bir şekilde değil, aynı zamanda zarif bir şekilde de gelebilirsiniz. Raporu zamanında teslim edebilirsiniz. Toplantıyı yönetebilirsin. Koç, sen akışın içindesin.

4-10 Aralık haftasında havluyu vaktinden önce atmayın, biraz direnç gösteren Koçlar kazanacak!

Uzaklaşmakta rahatsınız: kaba insanlardan, kötü muamele gördüğünüz işlerden, ortamın kötü olduğu sosyal durumlardan. Dünyanın büyük olduğunu ve içindeki herkesin veya her şeyin size göre olmadığını anlıyorsunuz. Bu fırsat doğru değilse bir sonraki fırsat olabilir. Bir kişi size ihtiyacınız olanı veremezse, diğeri verecektir. Ancak bu hafta havluyu vaktinden önce atmamaya dikkat edin. Zor olması bırakmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu inatçı olma, istediğin şey için savaşma zamanı. Olayları sonuna kadar görün.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.