Yengeç Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Asla kendinizden şüphe etmeyin

Yengeç burçlarını Aralık ayında neler bekliyor? 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi Yengeç burcunu nasıl etkileyecek. Aralık ayında Yengeç burcu aşk, ilişki, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İşte Yengeç burçlarının Aralık ayında dikkat etmesi gereken günler, uyarılar ve şanslı sayılar ile Merkür retrosu Yengeç etkileri.

Yengeç Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Asla kendinizden şüphe etmeyin
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

Yengeçler Aralık ayına hazır mısınız? Yılın son ayı geldi ve hızla 2024’e yaklaşığımız bu günler astroloji olarak hiç olmadığı kadar önemli bir döngü yaratacak. Aralık ayında iki önemli gökyüzü olayı tüm burçları olduğu gibi siz Yengeç burçlarını da derinden etkileyecek. 13 Aralık’ta önce Yay burcunda bir Yeniay yaşacağız. Yeniay’ın etkilerinden çıkamadan aynı gün saat 10.08’de Merkür gerilemesi başlayacak. Oğlak burcundaki Merkür retrosu 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Hatta bir ayağını 2024’e atacak. Aralık ayında Yengeç burçları hem Yeniay hem de Merkür gerilemesi etkilerini derinden hissedecek. Kağıdı kalemi hazırlayın! Yengeç Aralık 2023 aylık burç yorumlarını okurken mutlaka dikkat etmeniz gerekenleri bir kenara not edin. Fırsatlara, tehlikelere önceden hazır olan kazanır unutmayın! Yengeç Aralık 2023 aylık burç yorumlarındaki ‘ayın uyarısı’ ve ‘ayın şanslı sayılarına’ bakmayı da atlamayın.

İşte Merkür gerilemesi ve Yeniay etkileriyle donanacağımız Yengeç Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, kariyer ve aşk falı detayları…

Yengeç aylık burç yorumu

Tatiller Yengeç burcuna özeldi; işaret, tüm duyguları hissetmeyi amaçlıyordu. Genellikle güneş burcunuzun tanımlayıcısı olarak gösterilen duygusal kelimesini düşünün. Kelimenin kökeni Latince’dir. Sentire, “hissetmek.” Bilinçaltı benliğin parlak hükümdarı olan ay, burcunuzu yönetiyor. 13 Aralık’ta Merkür istasyonları geri giderken sizden ricada bulunuyor. Kalbinizi sevgiyi hissetmeye açık hale getirin. Anılarınıza kahkaha aşılayın ve güzelliğin nefesinizi kesmesine izin verin. Hepsini hissedin. 

21 Aralık’ta Merkür gerilemesiyle birlikte güneş ilişkilerle ilgili yedinci evinize giriyor. İlişkinizi tamamen yeni bir seviyeye taşımak istiyorsanız bu geçiş harika haberler getirebilir. Bir ortaklık içinde olma isteğinizin ön plana çıkması, bağlılığınızı veya partnerinizin büyüme isteğini test edebilir. 

Mars Yay burcunda hareket ediyor ve sağlık konularına enerji veriyor. Eğer rahatsız edici sorunlarınız varsa, bunları tıbbi uzmanınız tarafından kontrol ettirmeyi düşünün. Özellikle ay sonunda beden, zihin ve ruha öncelik vererek sağlıklı yaşam rutinlerinizi sürdürün. Mars, 28 Aralık’ta Neptün’e meydan okuyarak auranızı daha geçirgen hale getirecek ve vücudunuzu stres faktörlerine karşı daha duyarlı hale getirecek.  

Venüs şehvetli Akrep burcuna geçerken 4-29 Aralık tarihleri ​​arasında romantik gecelerin tadını çıkarın. 25 Aralık’ta Venüs Neptün’le dans etmeden önce siz ve sevgiliniz birkaç gün şehir dışına çıkmanın veya rutininizden kurtulmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bekar olmak aşkın olasılıklarına daha açık hissetmenizi sağlayabilir. Niyet belirlemek, sevgiyi tezahür ettirme sürecinin ilk adımıdır. İnanmaya devam edin, o kişiyi çağıracaksınız.

Aralık ayında Yengeçler asla kendinizden şüphe etmeyin

Yengeç burcunun Aralık burcunda insanlar, kendinize inanırsanız hedeflerinize ulaşma şansınızın çok yüksek olduğunu tahmin ediyorlar. Bir şeyleri başaracak iradeye sahipsiniz ama çöküşünüz kendinizden şüphe etmeye başladığınızda başlar. Bu nedenle asla kendinizden şüphe etmeyin, çünkü bu başarı şansınızı engelleyebilir. 

Yengeç ilişki ve aşk falı

Kalp meselelerinde Venüs sizin tarafınızdadır ve çiftlerin duygusal açıdan daha bağlı olmasını sağlar. Ancak Merkür’ün etkisi bazı zorlukları da beraberinde getirebilir. İlişkinizi güçlendirmek için sinir bozucu anlardan uzak durun. Gelecekte rahatsız edici durumlardan kaçınmak için partnerinizle birlikte dinlendirici bir tatil yapmayı düşünün.

Yengeç sağlık falı

Sağlık cephesinde müjdeli haber! Kronik sorunlarda iyileşme görülebilir ve bu da size açık hava etkinliklerinin keyfini çıkarmanız için yeşil ışık yakabilir. Kariyer ve mali durumla bağlantılı zihinsel sağlık sorunlarına dikkat edin; meditasyon ve yoga ile stresle savaşın. Genel sağlığınız için rutin diyetinize sadık kalın ve egzersiz yapın.

Yengeç para falı

Para söz konusu olduğunda dikkatli olun. Yıldızlar bazı risklerin mali kayıplara yol açabileceğini öne sürüyor. Dikkatli karar vermek çok önemlidir. Mali ortaklarınızla iyi ilişkiler sürdürün; bu sizin kurtarıcınız olabilir. Bu zorlu zamanlarda düzenli yatırımlarınızla istikrarlı bir nakit akışı sağlamaya odaklanın.

Yengeç kariyer ve iş falı

Çalışanlar için kariyer sahnesi bu ay pek parlak değil. Meslektaşlarınızla işinizi etkileyen sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni iş fırsatları arama isteği doğabilir, ancak buna direnin; uzun vadeli faydalar getirmeyecektir.

Önemli günler: 5, 12 ve 23

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.