Koç haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Bu hafta zekanla büyüleyeceksin

Koç haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koçlar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Koç burcu için uyarıları ve bu haftanın Koç burcu yorumları…

Koç haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Bu hafta zekanla büyüleyeceksin
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Koç burcu için neler söylüyor? Bu hafta Koç burçlarını neler bekliyor? Koç burçları 6-12 Kasım haftasında özellikle para ve kariyer alanında şans sizinle olacak. Artık hayallerinizdeki işleri için beklediğiniz zaman gelmiş olabilir. Bu hafta zekanızla herkesi büyülemeye hazır olun. Bu hafta eski bir dost yada sevgili aklınıza takılabilir. 

İşte Koç haftalık burç yorumu…

“Bu hafta çok zekisin.

Bu hafta, Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve parayla ilgili evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün birisine cazip bir teklifte bulunabilirsiniz. Koç, satış yeteneklerin artık çok güçlü. Müşterinize sattığınız ürünün hayallerini gerçekleştireceğini gösterebilirsiniz. Ancak dikkatli olun çünkü bu  her iki yönde de çalışır.

Eski aşklar yada dostlar aklına takılabilir

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs, iş eviniz ve iş arkadaşlarınız Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Koç, birlikte çalıştığınız birine veya hayatınızın kenarındaki birine karşı yoğun duygular besleyebilirsiniz. Bu duygular kızgınlık olarak başlamış olabilir, ancak şimdi bu ilginç ve merak uyandırıcı kişiye karşı kesin bir çekim hissediyorsunuz. Koç, kendinizi bir barista, iş arkadaşınız veya yanınızdan geçen bir kişi hakkında düşünürken bulabilirsiniz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.