Terazi haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Ticari girişimlere odaklanın

Terazi haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Teraziler bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Terazi burcu için uyarıları ve bu haftanın Terazi burcu yorumları…

Terazi haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Ticari girişimlere odaklanın
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Terazi burcu için neler söylüyor? Bu hafta Terazi burçlarını neler bekliyor? Ay tutulmasını geride bırakarak başladığımız yeni haftada gökyüzü ve burçlar Ay’ın İkizler burcuna geçişi etkileri altında olacak. Terazi haftalık burcuna gelince, yıldızlar bu haftanın aile bağlarınız ve işiniz açısından son derece şanslı geçeceğini öngörüyor. Ancak bazılarınız iş için ülke dışına çıkmak zorunda kalabilir. Aşk ilişkilerinizde bazı yanlış anlamalar varsa endişelenmeyin çünkü bu hafta bunların hepsi ortadan kalkacak. Ancak haftalık astrolojiniz, herhangi bir hükümet belgesini imzalamaya gelince çok dikkatli ve ihtiyatlı olmanız gerektiğini söylüyor.

Mali durumunuz düzeliyor

Bu hafta işinizde kendinizi motive hissedeceksiniz. İşinizde projeler geliştiriyor veya fikirlerinizi ortaya koyuyor olabilirsiniz. Ayrıca serbest işlere katılabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Ay tutulması enerjisiyle mali durumunuzu düzenliyor, faturalarınızı ve daha büyük harcamalarınızı ödüyor olabilirsiniz. Ayrıca paranızı yatırmak isteyebilirsiniz veya ilişki sorunlarıyla karşılaşıyor ve insanlara tepkilerinizi geliştiriyor olabilirsiniz. Konuşmalarınızda daha derinlere iniyor ve görüştüğünüz herkesle daha fazla yakınlık geliştiriyor olabilirsiniz.

Haftanın uyarısı: Aile bağlarına ve ticari girişimlere odaklanın 
Haftanın mottosu: Yanlış anlama ve çatışmalar 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.