Aslan haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Yeni iş fırsatları yolda

Aslan haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor, Aslanlar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Aslan burcu için uyarıları ve bu haftanın Aslan burcu yorumları…

Aslan haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Yeni iş fırsatları yolda
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Aslan burcu için neler söylüyor? Bu hafta Aslan burçlarını neler bekliyor? Ay tutulmasını geride bırakarak başladığımız yeni haftada gökyüzü ve burçlar Ay’ın İkizler burcuna geçişi etkileri altında olacak.  Aslan burcu haftalık burcuna göre yeni bir plan ya da rutine başlamak beklentilerinize göre sonuçlar getirmeyecektir. Yani ister işiniz, ister aşk hayatınız, ister sağlığınız olsun, her zamanki rutininize bağlı kalmak en iyi seçenektir. Ancak iş yerinize gelince, işyerindeki üstlerinizin ani iş baskısı sizi stres altına sokacaktır. Bu nedenle haftalık astroloji tahminleriniz bu hafta büyük kararlar almamanızı öneriyor. Bu haftanın sonunda işyerindeki durumunuz iyileşecek ve çalışmak için güvenli bir alan bırakacaksınız. 

Daha büyük iş fırsatlarına hazır olun

Bu hafta ev ve aile ile ilgili aktivitelere zaman ayıracaksınız. Ailenizle birlikte ziyarete gidiyor olabilirsiniz, taşınmaya veya evinizde tadilat yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Daha içe dönük olabilir ve kendinize saklanmak isteyebilirsiniz veya çocukluk anıları veya aile dinamikleri konusunda duygusal olabilirsiniz. Geride bıraktığımız Ay tutulmasının etkileriyle kariyerinize yansıyor olacak, uzun vadede hangi görevleri üstlenmek istediğinizin farkına varabilirsiniz. Daha büyük iş fırsatlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Haftanın uyarısı: Sorunlardan kaçınmak için her zamanki rutininize sadık kalın 
Haftanın mottosu: İş baskısı ve stres

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.