Ay tutulması Yay burcunu nasıl etkileyecek? Planları yeniden yapma zamanı!

Ay tutulması Yay burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Yay burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Yay burçları için Ay tutulması Yay burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Yay burcu etkileri…

Ay tutulması Yay burcunu nasıl etkileyecek? Planları yeniden yapma zamanı!
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Yay burçları Ay tutulması etkilerine hazır mısınız? Kanlı Ay tutulması Yay burçlarını 6’ncı evlerinden etkileyecek. Ay tutulması etkileri altındaki Yay burçları sağlık ve günlük işlerle ilgili değişim yaşayacaklar. Ay tutulmasının getirdiği enerji ile özellikle kariyer alanında yeni planlama yapmak ve yöntemlerinizin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek vakti. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Yay burçlarına etkileri…

Hayat çok durgunlaştığında değişim her zaman iyi bir şeydir. Boğa-Akrep serisindeki son tutulma iş, sağlık ve günlük ilişkilerle ilgili altıncı evinize dokunacağı için günlük yaşamınızda bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu, Venüs’ün dünyadaki kariyer, otorite ve itibarla ilgili 10’uncu evinize topraklama ve şifa enerjisi getirmesiyle aynı zamanda gerçekleşir. 

Rutinleriniz gelecek vizyonunuza uygun mu?

Geçtiğimiz yıl mesleki değerleriniz nasıl değişti? Rutinleriniz gelecek vizyonlarınızla uyumlu mu? Uzun vadeli bir hedefin altında bunalmış hissediyorsanız, biraz nefes almanın ve her seferinde bir adım atarak hatırlamanın zamanı geldi. Göksel yöneticiniz Jüpiter’in yanında yer alan bu ay tutulması, bol miktarda fırsat ortaya çıkarabilir. Önemli olan, ritüellerinizi ve günlük ibadetlerinizi en üst düzeye çıkarmak, zamanınızdan ve enerjinizden en fazla verimi almaktır. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.