Ay tutulması Başak burcunu nasıl etkileyecek? Beklenmedik seyahatlere ve değişime hazır olun

Ay tutulması Başak burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Başak burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Başak burçları için Ay tutulması Başak burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Başak burcu etkileri…

Ay tutulması Başak burcunu nasıl etkileyecek? Beklenmedik seyahatlere ve değişime hazır olun
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Sevgili Başaklar Ay tutulması etkilerine hazır mısınız?  Kanlı Ay tutulması Başak burçlarını 9’ncu evlerinden etkileyecek. Ay tutulması etkileri altındaki Başak burçlarının hayatlarında yeni keşifleri tetikleyecek. Kanatlarınızı açın ve uçmaya hazır olun! Ay tutulması etkileri hali hazırda kusursuz ve mükemmel olmayı seven Başak burçlarını biraz törpüleyecek. Ay’ın parıltısı sizin hayatınızda da ışıltıyı arttıracak sevgili Başaklar. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Başak burçlarına etkileri…

Arzuladığınız büyüme, bilinmeyene adım attığınızda bulunur, ancak korkacak hiçbir şey yoktur Başak. Ekim ayındaki ay tutulması, 2021’de başlayan bir tutulma serisini sonlandırıyor ve bu yolculuk sizi, benlik duygunuzu derinleştiren keşfedilmemiş yerlere ve keşfedilmemiş manzaralara getirdi. Yeni bir şey denemeye hazırlanın; kanatlarınızı açmak ve geçmişte yeterince cesur olduğunuzdan daha yükseğe uçmak.

İnançlarınız güçlenecek

Bu tutulma dokuzuncu inanç sisteminizi ve dünyevi genişlemenizi güçlendiriyor, enerjinizi neye yatırdığınıza olan inancınızı yeniliyor. Mükemmel diye bir şey yoktur, bu yüzden kendinize karşı nazik olun, çünkü bu tam daire anı sizi kişisel yaşamınızın temeli ve aldığınız sorumluluk düzeyi üzerinde düşünmeye teşvik eder. Bu tutulma meydana gelirken kendinizi beklenmedik bir yere seyahat ederken, eğitiminizi tamamlarken veya göz açıcı bir aydınlanma yaşarken bulabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.